Home » Monden » Una dintre cele mai iubite trupe din Romania se reuneste! Detalii in premiera despre eveniment!

Una dintre cele mai iubite trupe din Romania se reuneste! Detalii in premiera despre eveniment!

Trupele pop-dance au facut furori la inceputul anilor 2000, insa, dupa destramarea lor, solistii sau solistele n-au reusit sa faca mare branza, pe cont propriu. Iata ca acum a venit moda reunirilor si, dupa 3rei Sud Est, o alta formatie revine pe scena.

Au debutat in anul 1999, au avut hit-uri dupa hit-uri, sute de mii de fani si de albume vandute, dar n-au rezistat impreuna decat cativa ani. Unde sunt patru fete e inevitabil ca certurile sa nu-si faca loc, asa ca trupa ASIA s-a dizolvat incet, dar sigur. Au trecut aproximativ zece ani de atunci, timp in care fetele au mai tinut legatura intre ele, intrucat prieteniile nascute in perioada adolescentei nu pot fi ingropate cu una, cu doua. Si iata ca a venit momentul sa se reuneasca, pentru un turneu, negocierile fiind in toi.

Doar Irina Niculae a renuntat la muzica

Industria muzicala a explodat, la inceputul anilor 2000, iar trupele pop-dance s-au bucurat de succese rasunatoare, imposibil de reiterat, pana acum. E valabil si in cazul fetelor care au format grupul ASIA. Dupa destramarea trupei, doar Irina a renuntat la muzica, dedicandu-se altor pasiuni precum fotografia si cartile pentru copii.

Aceasta este formula in care s-ar reuni fetele de la ASIA

Aceasta este formula in care s-ar reuni fetele de la ASIA

Anca Neacsu, Sorana si Alina Crisan au avut nenumarate tentative de a reveni pe scena, insa proiectele lor fie au esuat, fie s-au bucurat de succes pentru o scurta perioada. Si, unde sunt patru puterea creste, se pare ca la asta s-au gandit si fetele in momentul in care au inceput sa negocieze intoarcerea pe scena, in aceasta formula.

Asa arata acum fostele soliste ale trupei ASIA

Asa arata acum fostele soliste ale trupei ASIA

Deocamdata, cartile nu sunt facute, dar negocierile sunt in toi, in proiect fiind un turneu national, in perioada verii, turneu care le-ar putea aduce celor patru soliste bani frumosi in cazzul in care se gasesc si sponsori. Dar, cum hit-ul “Inima mea” se bucura si acum de succes, cantaretele s-ar putea lesne afla intr-o zodie norocoasa.

3rei Sud Est are concerte pe banda rulanta

Cei care au dat startul reunirilor sunt baietii de la 3rei Sud Est, dar nici la ei impacarea nu s-a facut cu una, cu doua, negocierile intinzanandu-se pe o perioada de aproximativ doi ani. Odata reveniti pe scena, concertele au inceput sa curga in valuri, astfel ca cei trei au colindat, in ultimul an, tara in lung si-n lat, avand si cateva spectacole in strainatate.

Sursa: cancan.ro

Trupele pop-dance au facut furori la inceputul anilor 2000, insa, dupa destramarea lor, solistii sau solistele n-au reusit sa faca mare branza, pe cont propriu. Iata ca acum a venit moda reunirilor si, dupa 3rei Sud Est, o alta formatie revine pe scena. Au debutat in anul 1999, au avut hit-uri dupa hit-uri, sute de mii de fani si de albume vandute, dar n-au rezistat impreuna decat cativa ani. Unde sunt patru fete e inevitabil ca certurile sa nu-si faca loc, asa ca trupa ASIA s-a dizolvat incet, dar sigur. Au trecut aproximativ zece ani de atunci, timp in care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: