Home » Administratie » A înflorit pentru prima dată

A înflorit pentru prima dată

de Mihaela NICULESCU

La zece ani de când au fost plantate 20 de magnolii pe spațiul public din municipiul Bârlad, zilele trecute una a înflorit pentru prima dată. În 2005 au fost sădiți arbuști de magnolie în fața primăriei, în parcul teatrului și în spatele bisericii „Domneasca”.

Magnolie primarie 11„Ne-a surprins înflorirea pentru prima dată în zece ani a unei magnolii plantate în fața primăriei. Sunt șanse ca și alte Magnolie primarie 33magnolii sădite în 2005, să înflorească zilele acestea.”, ne-a declarat Olga Ungureanu, șefa Serviciului Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei Bârlad.

Magnoliile plantate acum 20 de ani, în fața Casei Sturdza, au înflorit mai devreme anul acesta, dar bârlădenii se bucură de mulți ani de priveliștea și parfumul lor. Se știe că magnolia întâi înflorește și apoi înfrunzește. Florile sunt deosebite și au un miros oriental, iar bârlădenii mai au încă timp să le privească și să se bucure de aceste frumuseți.

de Mihaela NICULESCU La zece ani de când au fost plantate 20 de magnolii pe spațiul public din municipiul Bârlad, zilele trecute una a înflorit pentru prima dată. În 2005 au fost sădiți arbuști de magnolie în fața primăriei, în parcul teatrului și în spatele bisericii „Domneasca”. „Ne-a surprins înflorirea pentru prima dată în zece ani a unei magnolii plantate în fața primăriei. Sunt șanse ca și alte magnolii sădite în 2005, să înflorească zilele acestea.”, ne-a declarat Olga Ungureanu, șefa Serviciului Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei Bârlad. Magnoliile plantate acum 20 de ani, în fața Casei Sturdza,…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

About Mihai Vasile