Home » Social » Ajutoare ”Off Road” pentru sărmanii din Puiești!

Ajutoare ”Off Road” pentru sărmanii din Puiești!

de Răzvan Călin

Mai multe familii nevoiașe din satul Bărtăluș, comuna Puiești, au primit un transport consistent de ajutoare grație unei acțiuni umanitare derulată de Clubul ”Off Road” Bârlad.

Un grup de bârlădeni inimoși, care formează Clubul ”Off Road” din Bârlad, au organizat ieri o acțiune umanitară pentru un grup de familii sărmane din satul Bărtăluș, comuna Puiești.

offroad_ajutoare1”Unul dintre colegii și prietenii noștri – un bârlădean stabilit în Austria – a venit în țară cu un transport de haine și încălțăminte pe care a spus că vrea să le doneze unor oameni nevoiași. Automat, ne-am gândit că ar fi foarte bine dacă și noi am contribui cu ceva la acest gest nobil al prietenului nostru. Așa că am inițiat rapid o acțiune prin care fiecare dintre noi a contribuit cu ce a putut. Mă refer aici atât la bani, cât și la diverse bunuri și obiecte, începând de la diverse alimente și până la jucării sau alte bunuri. Toate acestea sunt destinate exclusiv unor familii de oameni sărmani din satul Bărtăluș care au mare nevoie de orice fel de ajutor”, ne-a declarat unul dintre membrii Clubului ”Off Road” Bârlad, care a ținut să-și păstreze anonimatul.

De altfel, discreția este literă de lege pentru membrii clubului bârlădean, care nu doresc să facă prea multă ”zarvă” pe seama lor, socotind că cel mai important lucru este să întindă o mână de ajutor celor încercați de soartă. În iarna ce tocmai a trecut, membrii ”Off Road” Bârlad au mai organizat o acțiune similară, atunci beneficiarii fiind 15 familii nevoiașe din satul Hreasca, comuna Coroiești.

de Răzvan Călin Mai multe familii nevoiașe din satul Bărtăluș, comuna Puiești, au primit un transport consistent de ajutoare grație unei acțiuni umanitare derulată de Clubul ”Off Road” Bârlad. Un grup de bârlădeni inimoși, care formează Clubul ”Off Road” din Bârlad, au organizat ieri o acțiune umanitară pentru un grup de familii sărmane din satul Bărtăluș, comuna Puiești. ”Unul dintre colegii și prietenii noștri - un bârlădean stabilit în Austria - a venit în țară cu un transport de haine și încălțăminte pe care a spus că vrea să le doneze unor oameni nevoiași. Automat, ne-am gândit că ar fi…

Review Overview

User Rating: 4.3 ( 1 votes)

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: