Home / Social / Regal de muzică populară

Regal de muzică populară

de Roxana NĂSTASĂ

Sâmbătă, la Casa de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui a avut loc Festivalul-concurs de interpretare „Cântec drag din plai străbun”, ediția a XII-a, în cadrul căruia și-au arătat talentul peste 100 de participanți din toate colțurile țării.

Începând cu orele 12, până seara târziu, au evoluat pe scenă soliști vocali, soliști instrumentiști, grupuri vocale și ansambluri folcorice, pe trei categorii de vârstă: până în 11 ani, 12-17 ani și 18-30 de ani.

Marele trofeul al festivaului a fost câștigat de către Alexandra Dan din Suceava, la categoria soliști vocali, grupa 5-11 ani, trofeul a fost câștigat de Anastasia Neagu, din Moinești, la ansambluri, trofeul categoriei a fost luat de Rapsozii Iveștiului, la categoria grupuri vocale, juriul a stabilit că cei mai buni au fost cei din Grupul Vocal Bujorelul din Amara, Buzău, la categoria soliști instrumentiști, grupa de vârstă până în 11 ani, trofeul l-a luat Gheorghe Ionuț Cisman din Corbasca, Bacău, iar la categoria soliști vocali, 18-30 de ani, trofeul categoriei i-a revenit Sânzâianei Oslobanu din Oglinzi, Neamț.

Festivalul din acest an s-a ridicat la așteptările tuturor, participând mulți concurenți talentați din toate colțurile țării, dovadă prestigiul de care se bucură această manifestare culturală pe care Vasluiul o găzduiește în fiecare an.

de Roxana NĂSTASĂ Sâmbătă, la Casa de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui a avut loc Festivalul-concurs de interpretare „Cântec drag din plai străbun”, ediția a XII-a, în cadrul căruia și-au arătat talentul peste 100 de participanți din toate colțurile țării. Începând cu orele 12, până seara târziu, au evoluat pe scenă soliști vocali, soliști instrumentiști, grupuri vocale și ansambluri folcorice, pe trei categorii de vârstă: până în 11 ani, 12-17 ani și 18-30 de ani. Marele trofeul al festivaului a fost câștigat de către Alexandra Dan din Suceava, la categoria soliști vocali, grupa 5-11 ani, trofeul a fost câștigat de Anastasia…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Echipamente de protecție și materiale dezinfectante, donate Spitalului Huși de episcopie

Episcopia Hușilor a donat spitalului municipal din localitate cantități ...

Coronavirusul lovește în economia județului Vaslui: 2.700 contracte de muncă au fost suspendate

de Dănuț CIOBANU  În județul Vaslui au fost suspendate, ...

Doi șoferi, prinși băuți la volan în Negrești, în plină criză de coronavirus

Doi conducători auto au fost prinși băuți la volan ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: