Home » Social » Atacă titlul și în acest an!

Atacă titlul și în acest an!

de Răzvan CĂLIN

Echipa de rugby tag a Liceului Pedagogic Bârlad vizează și în acest an titlul de campioană națională.

La sfârșitul săptămânii în curs, echipa de rugby tag mixt (băieți și fete) a Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad va concura la faza zonală a campionatului național din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). Competiția se adresează exclusiv echipelor de liceu, iar etapa zonală se va derula la Botoșani, pe 25 aprilie. Rugbiștii de la liceul bârlădean sunt deciși să treacă și de această etapă, mai ales că în ultimii doi ani au câștigat această competiție, devenind astfel campioni naționali.

”Noi vrem să ne respectăm blazonul și să avem și anul acesta o evoluție cel puțin la fel de bună. Însă, suntem conștienți că ne așteaptă un concurs dificil, în care vom întâlni adversari redutabili. Dar dacă ne vom concentra cât mai bine și, de ce să nu recunoaștem, și cu puțin noroc, avem toate șansele să facem din nou o figură frumoasă”, ne-a declarat Dan Tufaru, antrenorul echipei Liceului Pedagogic Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipa de rugby tag a Liceului Pedagogic Bârlad vizează și în acest an titlul de campioană națională. La sfârșitul săptămânii în curs, echipa de rugby tag mixt (băieți și fete) a Liceului Pedagogic ”Ioan Popescu” din Bârlad va concura la faza zonală a campionatului național din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS). Competiția se adresează exclusiv echipelor de liceu, iar etapa zonală se va derula la Botoșani, pe 25 aprilie. Rugbiștii de la liceul bârlădean sunt deciși să treacă și de această etapă, mai ales că în ultimii doi ani au câștigat această competiție, devenind astfel…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: