Home » Justitie » Bătăușul din Ciocani rămâne în arest

Bătăușul din Ciocani rămâne în arest

Marian MOCANU

Andrei Cristi Ene, din Ciocani, tânărul care și-a bătut amicul de pahar, va rămâne în arest. Magistrații Tribunalului Vaslui au respins contestația formulată de individ împotriva menținerii măsurii arestării preventive.

Arestat la începutul lunii martie, pentru că și-a bătut cu sălbăticie un consătean, ulterior furându-i telefonul mobil, Andrei Cristi Ene din comuna Ciocani, ar vrea să fie judecat în libertate. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, are deja două condamnări cu suspendare pentru fapte comise cu violență.

În ultima noapte a lunii februarie, Andrei Cristi Ene s-a supărat pe prietenul său, Costel Mardare, în vârstă de 30 de ani, care l-ar fi înjurat, drept pentru care l-a lovit pe de mai multe ori cu un obiect dur în figură, desfigurându-l și lăsându-l inconștient și plin de sânge. După ce s-a răcorit, Ene i-a furat telefonul mobil și, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a plecat la culcare la o stână din apropiere.

Victima, găsită de un vecin a doua zi dimineața, a fost transportată de urgență la spital și, după ce medicii i-au acordat primele îngrijiri, a fost transferată la o clinică din Iași pentru investigații suplimentare. Dat fiind că medicii au decis că leziunile provocate victimei necesită 18-20 zile spitalizare, polițiștii vasluieni au deschis pe numele agresorului dosar pentru loviri și alte violențe și tâlhărie calificată.

Arestat preventiv, judecătorii bârlădeni au decis, pe 7 aprilie, menținerea acestei măsuri. Contestația formulată de Andrei Cristi Ene a fost respinsă de magistrații Tribunalului Vaslui. În cazul în care va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare.

Marian MOCANU Andrei Cristi Ene, din Ciocani, tânărul care și-a bătut amicul de pahar, va rămâne în arest. Magistrații Tribunalului Vaslui au respins contestația formulată de individ împotriva menținerii măsurii arestării preventive. Arestat la începutul lunii martie, pentru că și-a bătut cu sălbăticie un consătean, ulterior furându-i telefonul mobil, Andrei Cristi Ene din comuna Ciocani, ar vrea să fie judecat în libertate. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, are deja două condamnări cu suspendare pentru fapte comise cu violență. În ultima noapte a lunii februarie, Andrei Cristi Ene s-a supărat pe prietenul său, Costel Mardare, în vârstă de 30…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: