Home » Sanatate » Buget gri pentru spitalul bârlădean

Buget gri pentru spitalul bârlădean

de Mihaela NICULESCU

Ieri, la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui au avut loc negocierea bugetului pe anul în curs a Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

Suma cerută de conducerea instituției a fost de 50 milioane de lei, însă, potrivit formulei de calcul care stă la baza stabilirii bugetelor unităților spitalicești, spitalului bârlădean nu i s-ar cuveni decât 45,6 milioane de lei. Zilele următoare va fi semnat, așadar, contractul pentru suma „negociată” (3,8 milioane de lei pe lună).
Până atunci, Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului bârlădean, nu a vrut să facă nicio declarație pe marginea acestui subiect.
Bugetul spitalului ar putea fi revigorat în mică măsură de infuzia promisă de autoritățile locale. Suma prevăzută este de 1,2 milioane de lei, din care au fost alocați, până acum, 200.000 lei.

de Mihaela NICULESCU Ieri, la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui au avut loc negocierea bugetului pe anul în curs a Spitalului de Urgență "Elena Beldiman" din Bârlad. Suma cerută de conducerea instituției a fost de 50 milioane de lei, însă, potrivit formulei de calcul care stă la baza stabilirii bugetelor unităților spitalicești, spitalului bârlădean nu i s-ar cuveni decât 45,6 milioane de lei. Zilele următoare va fi semnat, așadar, contractul pentru suma "negociată" (3,8 milioane de lei pe lună). Până atunci, Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului bârlădean, nu a vrut să facă nicio declarație pe marginea acestui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile