Home » Social » Bursa generală a locurilor de muncă

Bursa generală a locurilor de muncă

de Roxana NĂSTASĂ

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii la bursa generală a locurilor de muncă, ce va avea loc vineri, 24 aprilie, la sediul Centrului de Resurse Județean pentru Asistență Educațională, strada Donici, nr. 2 din Vaslui, la Cantina de ajutor social, strada Ștefan Procopiu nr. 7 din Bîrlad și Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Huși.
Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.
„Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel sa aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultima instanță, să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu si lung.
Agenții economici participanți vor avea și ei prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă”, a declarat Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui.
Pentru rezervarea standurilor, agenții economici interesați se pot adresa la sediile AJOFM din Vaslui, Huși și Bârlad.

de Roxana NĂSTASĂ Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii la bursa generală a locurilor de muncă, ce va avea loc vineri, 24 aprilie, la sediul Centrului de Resurse Județean pentru Asistență Educațională, strada Donici, nr. 2 din Vaslui, la Cantina de ajutor social, strada Ștefan Procopiu nr. 7 din Bîrlad și Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Huși. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: