Home » Justitie » Doctorițele șpăgare nu au noroc

Doctorițele șpăgare nu au noroc

de Marian MOCANU

Pentru a treia oară în dosarul doctorițelor Simona Botez și Doina Andrei, acuzate de luare de mită și alte infracțiuni, judecătorii Curții de Apel Iași au anulat decizia de cercetare în stare de libertate.

Vineri, 17 aprilie, după mai multe ore de deliberare, judecătorii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea din arest a celor două doctorițe după expirarea mandatului de arestare preventivă, această măsură urmând a fi înlocuită cu arest la domiciliu. Dat fiind faptul că mandatul de arestare preventivă expira pe data de 18 aprilie, ora 24, procurorii DNA s-au mișcat foarte repede, formulând, în timp record, contestație la decizia judedcătorilor vasluieni. Sâmbătă, 18 aprilie, la Curtea de Apel Iași, această contestație a fost judecată în regim de urgență. Și de această dată, pentru a treia oară în decurs de trei luni, de la demararea anchetei și formulării acuzațiilor, judecătorii ieșeni au admis punctul de vedere aprocurorilor DNA, prin care aceștia au cerut anchetarea celor două doctorițe în stare de arest preventiv, respectiv menținerea acestei măsuri privative de libertate. În aceste condiții, Simona Botez și Doina Andrei vor rămâne în arest preventiv pentru cel puțin alte 30 de zile, conform sentinței judecătorilor Curții de Apel Iași, sentință care este definitivă.

de Marian MOCANU Pentru a treia oară în dosarul doctorițelor Simona Botez și Doina Andrei, acuzate de luare de mită și alte infracțiuni, judecătorii Curții de Apel Iași au anulat decizia de cercetare în stare de libertate. Vineri, 17 aprilie, după mai multe ore de deliberare, judecătorii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea din arest a celor două doctorițe după expirarea mandatului de arestare preventivă, această măsură urmând a fi înlocuită cu arest la domiciliu. Dat fiind faptul că mandatul de arestare preventivă expira pe data de 18 aprilie, ora 24, procurorii DNA s-au mișcat foarte repede, formulând, în timp record,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Ca de obicei,spui numai prostii: pt tine DGA este totuna cu DNA.

%d blogeri au apreciat: