Home » Monden » Servitori pe salarii barosane!

Servitori pe salarii barosane!

Pentru unul dintre episoadele producției de divertisment turnată la țară, într- un sat din Târgu Cărbunești, Gorj, realizatorii emisiunii au scos din buzunar, doar pentru plata vedetelor invitate, 7.000 de euro. Cel mai mult – 3.000 de euro – a încasat Bianca Drăgușanu, care ar fi pornit strigarea de la 2.500 de euro, spun surse din Antena 1. După negocieri, ea a reușit să primească un plus de 500 de euro, dat fiind faptul că a fost la un pas să refuze colaborarea din cauza stării precare de sănătate.

Daniela Crudu merge pe 1.000 de euro

bianca-dragusanuJean de la Craiova, aflat și el în această echipă, a plecat acasă cu “doar” 2.000 de euro, cu toate că se tocmise pentru 2.500 de euro. “El a filmat doar trei zile pentru că a plecat în America. A luat mai puțin”, au dezvăluit aceleași surse. Daniela Crudu și somelierul Virgil de la Hell’s Kitchen au fost retribuiți pentru rolurile de “servitori” cu câte o mie de euro fiecare.

Ei au deja proiecte în derulare cu televiziunea lui Voiculescu, motiv pentru care plata de la “Poftiți pe la noi!” este percepută ca un soi de spor salarial. Pentru banii aceștia, vedetele au mânat oile, au hrănit orătăniile din curte, au vopsit garduri, au croit hăinuțe pentru copiii familiei nevoiașe vizitate de producătorii emisiunii și s-au dat în spectacol pe ulițele satului, pe ritmuri de muzică de club.

Luciu, în cea mai ieftină ediție

Echipa anterioară de vedete care a filmat pentru același show la Șopârlița, județul Olt, s-a vândut mult mai ieftin. Giani Kiriță, Margherita de la Clejani, Oana Roman și Nicoleta Luciu au reușit să “smulgă” de la producători doar 4.000 de euro în total, adică câte 1.000 de fiecare. Asta, în condițiile în care Giani și Margherita s-au și “căsătorit” de dragul audiențelor. Surse din Antena 1 spun că acesta a fost unul dintre cele mai ieftine episoade ale emisiunii “Poftiți, vă rog!”.

Sursa: libertatea.ro

Pentru unul dintre episoadele producției de divertisment turnată la țară, într- un sat din Târgu Cărbunești, Gorj, realizatorii emisiunii au scos din buzunar, doar pentru plata vedetelor invitate, 7.000 de euro. Cel mai mult - 3.000 de euro - a încasat Bianca Drăgușanu, care ar fi pornit strigarea de la 2.500 de euro, spun surse din Antena 1. După negocieri, ea a reușit să primească un plus de 500 de euro, dat fiind faptul că a fost la un pas să refuze colaborarea din cauza stării precare de sănătate. Daniela Crudu merge pe 1.000 de euro Jean de la Craiova,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: