Home / Monden / Andra, dezvăluire despre Mihaela Rădulescu: „Dacă așa gândeam, nu acceptam să vină în emisiune”

Andra, dezvăluire despre Mihaela Rădulescu: „Dacă așa gândeam, nu acceptam să vină în emisiune”

Andra a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre colega sa din juriul de la ”Românii au talent”, Mihaela Rădulescu.

Într-un interviu pentru OK Magazine, Andra a declarat că, în momentul în care s-a pus problema aducerii Mihaelei Rădulescu în juriu, restul juraților au trebuit să își dea acordul. Astfel, Andra a vrut să pună capăt speculațiilor conform cărora ar exista o rivalitate între ea și Mihaela Rădulescu.

”Dacă mă gândeam că vine și îmi ia din celebritate, era altceva, dar eu nu gândesc așa. Dacă așa gândeam, nu acceptam să vină în emisiune. Puteam să fac așa dacă o percepeam ca pe o competiție între noi. Dar eu am privit binele emisiunii. Dacă era cântăreață mai ziceam, dar avem zone diferite”, a declarat Andra.

La rândul lui, Cătălin Măruță a confirmat varianta soției sale. ”Lumea nu are de unde să știe, dar, când s-a hotărât înlocuirea unui membru al juriului, formatul cere ca toți ceilalți să își dea acordul, iar Andra și l-a dat. Vine Mihaela, foarte bine, are 20 de ani de când face televiziune”, a declarat Cătălin Măruță.

Sursa: gandul.info

Andra a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre colega sa din juriul de la ''Românii au talent'', Mihaela Rădulescu. Într-un interviu pentru OK Magazine, Andra a declarat că, în momentul în care s-a pus problema aducerii Mihaelei Rădulescu în juriu, restul juraților au trebuit să își dea acordul. Astfel, Andra a vrut să pună capăt speculațiilor conform cărora ar exista o rivalitate între ea și Mihaela Rădulescu. ''Dacă mă gândeam că vine și îmi ia din celebritate, era altceva, dar eu nu gândesc așa. Dacă așa gândeam, nu acceptam să vină în emisiune. Puteam să fac așa dacă o percepeam ca…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât ...

Ștefan Bănică o ia, dar nu cum visa ea. Lavinia, mireasă de Las Vegas

Ștefan Bănică pare să repete ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: