Home » Monden » Au scos armele din dotare! Silviu Prigoană: "I-am făcut plângere!" De ce o acuză pe Adriana Bahmuțeanu

Au scos armele din dotare! Silviu Prigoană: "I-am făcut plângere!" De ce o acuză pe Adriana Bahmuțeanu

Judecătoria Sectorului 3 va analiza în această dimineață dosarul deschis de Adriana Bahmuțeanu pe numele lui Silviu Prigoană.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii spynews.ro, omul de afaceri a depus o plângere penală împotriva Adrianei Bahmuțeanu pentru rele tratamente aplicate minorului. Reprezentanții Poliției au  confirmat existența unei anchete în acest sens, iar Adriana ar urma să fie chemată – în perioada următoare – pentru audieri. Vedeta este acuzată că – la jumătatea lunii martie – l-ar fi bătut pe Maximus, unul dintre cei doi băieți pe care îi are cu Silviu Prigoană. Potrivit legii „punerea în primejdie gravă, prin măsuri sau tratamente de orice fel, a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale a minorului, de către părinți sau de orice persoană în grija căreia se află minorul, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”

„Îi fac plângere penală pentru mărturie mincinoasă”

Contactat de spynews.ro, omul de afaceri ne-a dezvăluit faptul că următoarea pe listă este Camelia Enciu, prietena Adrianei. „O să îi fac plângere penală pentru mărturie mincinoasă. Nu poți să spui în fața instanței că ai fost la mine în casă, că erai tot timpul acolo, dacă nu ai fost. Pot dovedi că nu a fost. Există camere de luat vederi și un portar cu registru de intrări. A fost o singură dată în vizită și atunci a stat în curte. Nu a intrat în casă”, ne-a spus Silviu Prigoană referindu-se la declarațiile Cameliei Enciu din procesul în care Adriana Bahmuțeanu a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva sa. Omul de afaceri este deranjat de faptul că prietena Adrianei le-ar fi spus judecătorilor că are un comportament agresiv în relația cu vedeta.

Așteptați la divorț

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt așteptați în această dimineață în fața judecătorilor, în procesul de divorț deschis de vedeta, la începutul lunii ianuarie. Cel mai probabil, omul de afaceri nu va participa la sedința de judecată în condițiile în care a fost de acord cu toate  cererile vedetei, potrivit unui document depus da dosar.  Astfel, omul de afaceri este de acord cu desfacerea căsătoriei din vina sa exclusivă. Adriana Prigoană urmează să revină la numele de fată: Bahmuțeanu. Cei doi copii ai acestora vor locui la domiciliul vedetei de televiziune, iar autoritatea părintească va fi exercitatată doar de către Adriana Bahmuțeanu. În plus, Silviu Prigoană ar urma să contribuie „la cheltuielile de creștere, educare, învățătură și pregătire profesională a minorilor prin obligarea la plata unei pensii de întreținere corespunzătoare venitului realizat, respectiv o treime din venitul realizat”.

Sursa: spynews.ro

 

Judecătoria Sectorului 3 va analiza în această dimineață dosarul deschis de Adriana Bahmuțeanu pe numele lui Silviu Prigoană. Potrivit informațiilor obținute de reporterii spynews.ro, omul de afaceri a depus o plângere penală împotriva Adrianei Bahmuțeanu pentru rele tratamente aplicate minorului. Reprezentanții Poliției au  confirmat existența unei anchete în acest sens, iar Adriana ar urma să fie chemată - în perioada următoare - pentru audieri. Vedeta este acuzată că - la jumătatea lunii martie - l-ar fi bătut pe Maximus, unul dintre cei doi băieți pe care îi are cu Silviu Prigoană. Potrivit legii "punerea în primejdie gravă, prin măsuri sau…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: