Home / Monden / Minculescu se întoarce la Iris!

Minculescu se întoarce la Iris!

După trei ani de rătăcire și încercări eșuate, Cristi Minculescu revine în sânul trupei Iris! Ieri, cel care a reprezentat imaginea fostei glorii a rock-ului românesc, Rafael și-a anunțat diplomat retragerea de pe postul de solist.

Au fost doi ani cât o viață întreagă, plini de emoții, cu multe lucruri bune și rele, dar și o mare bucurie și onoare pentru mine să cânt pentru voi alături de niște oameni cu totul speciali, colegii mei din formația Iris. Subliniez că mă retrag în condiții de prietenie și mai ales de respect între noi, membrii formației, dar și față de voi, publicul din toată țara”, a scris Rafael (39 de ani) pe contul oficial de Facebook al formației, ascunzând diplomat disensiunile dintre el și Nelu Dumitrescu, liderul grupului.

Decizia lui Rafael de a părăsi Iris survine în timp ce vechii membri Iris negociază intens cu Cristi Minculescu, prin managerul său, să revină în fruntea trupei împreună cu chitaristul Nuțu Olteanu, membru fondator.

Vor album nou cu vechiul solist

Ambele tabere discută de mult timp termenii reîmpăcării, deoarece problema este destul de delicată: cel curtat, Cristi Minculescu, a plecat din Iris în 2012 dezamăgit că foștii colegi nu i-au înțeles problemele de sănătate, implicit “ritmul” fizic atenuat, în perioada de refacere de după operația de transplant de ficat suferită.

Încercând să țină negocierile secrete, cei din Iris au negat mereu împăcarea. În schimb, spre disperarea fanilor care le-au mai rămas, tot amână lansarea unui nou album, în speranța că vor reîntregi formația etalon a rock-ului nostru.

Sursa: libertatea.ro

După trei ani de rătăcire și încercări eșuate, Cristi Minculescu revine în sânul trupei Iris! Ieri, cel care a reprezentat imaginea fostei glorii a rock-ului românesc, Rafael și-a anunțat diplomat retragerea de pe postul de solist. Au fost doi ani cât o viață întreagă, plini de emoții, cu multe lucruri bune și rele, dar și o mare bucurie și onoare pentru mine să cânt pentru voi alături de niște oameni cu totul speciali, colegii mei din formația Iris. Subliniez că mă retrag în condiții de prietenie și mai ales de respect între noi, membrii formației, dar și față de voi,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Descoperă Cehia Keno! Ssuperloterie pentru momente supernorocoase cât mai dese!Alina Nistor

Norocul e de departe cel mai valoros atunci când ...

Povestea femeii din România care și-a numit gemenii Corona și Virus. Medicii britanici au povestit: „Am crezut că”theo.sutiu

9O româncă de 21 de ani care locuiește în ...

Vești triste pentru fanii Star Wars. Actorul Andrew Jack, ucis de coronavirustheo.sutiu

Unul dintre cei mai iubiți actori din Star Wars ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: