Home » Monden » S-au bulucit ca să o vadă pe Cosoi făcând sex

S-au bulucit ca să o vadă pe Cosoi făcând sex

Laura Cosoi a avut parte de un public ales la premiera celui mai nou film în care joacă. Vedete una și una, ba chiar și un înalt reprezentant al Ambasadei SUA au venit să o vadă pe frumoasa actriță în rolul principal din filmul “Cel Ales”.

Mare înghesuială marți seară la un cinematograf din Capitală, unde a avut loc premiera filmului “Cel Ales”, în care Laura Cosoi este soția adulteră a unui antrenor de fotbal. Însărcinatul cu afaceri de pe lângă Ambasada SUA, Dean Thompson, a venit și el la premiera peliculei regizate de Cristian Comeagă. Printre invitați s-au mai numărat, printre alții, și Dan Chișu, Magda Catone, Ivan Patzaichin, Cătălin Cățoiu, Șerban Pavlu, Dana Rogoz și Dragoș Moștenescu. Cum ea a fost personajul principal, Laura a venit la marele eveniment însoțită de logodnicul său, de care nu s-a despărțit nici când a dat interviuri. Doar la fotografiile alături de colegii de platou, Laura l-a părăsit pe Cosmin, care o sorbea din priviri din spatele fotografilor.

Și-a scos soția la cinema după 50 de ani

O prezență aparte a fost afaceristul Cristian Țânțăreanu. Aflat în compania unor prieteni, dar și a soției sale, Manuela, Tânțăreanu a declarat în exclusivitate pentru Libertatea că nu a mai călcat într-un cinematograf de zeci de ani. Nu cu soția: “De 50 de ani nu am mai fost cu nevasta la film. Cu alte doamne am fost. M-a lăsat ea, pe semnătură”.

O «țărancă» mondenă

Iulia Vântur a fost printre întârziații serii, căci ea a ajuns la zeci de minute după ce în sala de cinema începuse să ruleze filmul. “Am venit direct de la fermă, de la filmări. M-am schimbat și am alergat încoace să nu ratez premiera”, a spus frumoasa blondă care prezintă “Ferma Vedetelor”.

Uite sutienul, nu e sutienul

Mămică de un an, Dana Rogoz nu se dă înapoi de la aparițiile spectaculoase. Pentru filmul “Cel Ales”, vedeta a ales să poarte o rochie îndrăzneață, care dădea impresia că îi dezvăluie în totalitate bustul. În realitate, iluzia optică era creată de un sutien natur, inteligent purtat sub o dantelă rară.

Sursa: libertatea.ro

Laura Cosoi a avut parte de un public ales la premiera celui mai nou film în care joacă. Vedete una și una, ba chiar și un înalt reprezentant al Ambasadei SUA au venit să o vadă pe frumoasa actriță în rolul principal din filmul “Cel Ales”. Mare înghesuială marți seară la un cinematograf din Capitală, unde a avut loc premiera filmului “Cel Ales”, în care Laura Cosoi este soția adulteră a unui antrenor de fotbal. Însărcinatul cu afaceri de pe lângă Ambasada SUA, Dean Thompson, a venit și el la premiera peliculei regizate de Cristian Comeagă. Printre invitați s-au mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: