Home » Social » Scrisoare deschisă către Preasfințitul Corneliu, Episcop al Episcopiei Hușilor

Scrisoare deschisă către Preasfințitul Corneliu, Episcop al Episcopiei Hușilor

Postul și rugăciunea au făcut ca mintea și inima mea să-și găsească curajul de a mă adresa cu adâncă smerenie Preasfinției Voastre. La ceas de seară și în mireasma de tămâie ce învăluia icoana Maicii Domnului, gândul meu a fost că nu puteam continua liniștit propria-mi existență fără să mă gândesc la evenimentele care s-au petrecut în ultimele cinci luni.

Am căutat în adâncul ființei mele și am găsit un loc plin de resentimente care nu-mi dădeau pace. Gândurile mele s-au îndreptat atunci spre Preasfinția Voastră, care sunteți plin de mărinimie și gratitudine și de la care sper să găsesc iertare pentru toate vorbele care s-au spus și nu v-au făcut cinste.

Îmi deschid sufletul în fața Preasfinției Voastre și vă mărturisesc că vorbele mele nu au avut ca scop ofensarea reprezentanților Episcopiei Hușilor.

Sper să găsesc drumul ce duce la poarta iertării Preasfinției Voastre, a colegilor mei și, nu în ultimul rând, a enoriașilor mei.

Așa cum până acum am dovedit că slujesc Biserica și pe Bunul Dumnezeu, așa o voi face și de acum înainte, dar cu mai multă înțelepciune și supunere față de superiorii mei.

Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Cu adâncă smerenie,

Preot Chirvasă Sorin

Postul și rugăciunea au făcut ca mintea și inima mea să-și găsească curajul de a mă adresa cu adâncă smerenie Preasfinției Voastre. La ceas de seară și în mireasma de tămâie ce învăluia icoana Maicii Domnului, gândul meu a fost că nu puteam continua liniștit propria-mi existență fără să mă gândesc la evenimentele care s-au petrecut în ultimele cinci luni. Am căutat în adâncul ființei mele și am găsit un loc plin de resentimente care nu-mi dădeau pace. Gândurile mele s-au îndreptat atunci spre Preasfinția Voastră, care sunteți plin de mărinimie și gratitudine și de la care sper să găsesc…

Review Overview

User Rating: 1.75 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: