Home » Social » Cum sa faci asa ceva cu niste cartuse de imprimanta!? (P)

Cum sa faci asa ceva cu niste cartuse de imprimanta!? (P)

Ma consider o persoana deschisa la minte si incerc sa nu-i judec pe cei din jur daca nu ii inteleg dar, din cand in cand, unele lucruri ma depasesc chiar si pe mine. Si cu toate ca nu judec, unele lucruri sunt prea ciudate si/sau imprevizibile pentru a nu le observa. Exact asa a fost si cand am auzit (si in cele din urma vazut) ce pot face unele persoane cu niste biete cartuse de imprimanta ca si acestea. Si sunt convins ca ar putea face acelasi lucru si cu toner sau cu alte astfel de produse.

Stau de multe ori si ma gandesc, de unde pot unii oameni sa fie atat de inventivi. Am fost la o prezentare de arta la un teatru. Ma asteptam sa fie ceva mai noncomformist dar nu ma asteptam sa vad chiar asa ceva. Chiar cand imi asteptam randul la intrare a venit o masina plina cu o multime de cutii. Erau probabil vreo 10 sau 12 cutii si toate avea sigla unei firme ce se ocupa cu produse pentru imprimante printre care si cartuse pentru imprimante. In fine, eram curios dar nici nu imi pasa la ce vor fi folosite.

In cele din urma am intrat in sala teatrului si am uitat complet de cartusele pentru imprimanta de afara. Am uitat sa mentionez ca evenimentul era unul de live painting. Desi e ceva interesant, nu pot spune ca am fost foarte impresionat de majoritatea celor ce si-au expus talentele pe scena, pana la un punct. Un grup de oameni au adus pe scena cutiile de mai devreme cu cartuse pentru imprimante, le-au asezat una langa cealalta la distante de cate un pas intre ele si le-au desfacut. S-au stins luminile si au intrat pe scena si s-au oprit langa cutii 10 persoane goale pusca, femei si barbati, dupa care a intrat si artistul. Erau spoturi doar pe acele persoane. Pictorul era unul la vreo 40 si ceva de ani, a desfacut cutiile si folosind cartusele pentru imprimanta pline cu tus de diferite culori, a inceput sa ii unga pe „voluntari”. Toata treaba a durat cam 30-40 de minute. La sfarsit, acestia s-au intins pe o panza aflata pe jos, plini fiind de tusul din cartusele pentru imprimanta. Cand s-au ridicat nu mi-am crezut ochilor. Au plecat de pe scena, panza a fost ridicata iar pe aceasta se gasea „imprimata” o varianta interesanta a Noptii instelate a lui van Gogh.

Pot sa zic ca nu am mai vazut in viata mea asa ceva si am fost foarte impresionat si surprins. Sunt curios doar daca au cumparat toate acele cartuse de la un depozit sau online de pe un site precum Mival.ro.

 

Ma consider o persoana deschisa la minte si incerc sa nu-i judec pe cei din jur daca nu ii inteleg dar, din cand in cand, unele lucruri ma depasesc chiar si pe mine. Si cu toate ca nu judec, unele lucruri sunt prea ciudate si/sau imprevizibile pentru a nu le observa. Exact asa a fost si cand am auzit (si in cele din urma vazut) ce pot face unele persoane cu niste biete cartuse de imprimanta ca si acestea. Si sunt convins ca ar putea face acelasi lucru si cu toner sau cu alte astfel de produse. Stau de multe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: