Home » Monden » Gina Pistol și-a serbat ziua la Cocoș în arest. Eliminată de la «Ferma Vedetelor», vedeta îi ține acum de urât iubitului Alin, arestat la domiciliu

Gina Pistol și-a serbat ziua la Cocoș în arest. Eliminată de la «Ferma Vedetelor», vedeta îi ține acum de urât iubitului Alin, arestat la domiciliu

În jungla din Africa de Sud a dormit sub cerul liber, la ferma de la Cocani s-a odihnit pe o saltea din paie, iar acum se lăfăie în brațele iubitului Alin Cocoș, în luxosul lui apartament din Floreasca. În ultimele două luni, Gina Pistol a fost pretutindeni, numai în patul ei nu.

Miercuri, 22 aprilie, ora 19.30. Gina Pistol (33 de ani) gonea cu BMW-ul ei argintiu pe Calea Floreasca, a virat la un moment dat către strada Frederic Chopin, acolo unde locuiește Alin Cocoș (28 de ani), apoi s-a făcut nevăzută în garaj. Ei bine, la o oră după ce fotoreporterii Click! o fotografiau pe Ginuța în această ipostază, la PRO TV începea reality-show-ul “Ferma vedetelor”. Așa cum știți, printre concurenți se află și Gina Pistol, care a intrat în competiție lunea aceasta, alături de George Vintilă și de Roxana Ionescu, însă între ceea ce vedem pe micul ecran și ceea ce se întâmplă în realitate e un decalaj de 3-4 săptămâni, emisiunea fiind înregistrată. Nu știm dacă Ginuța s-a dus acasă la Alin Cocoș să se uite împreună la “Ferma vedetelor”, presupunem că au avut lucruri mai bune de făcut, mai ales că în ultimele două luni ea a fost mai mult plecată, iar el, vrând-nevrând, mai mult pe acasă, pentru că din data de 27 martie este arestat la domiciliu, fiind cercetat pentru dare de mită și trafic de influență. Cei doi îndrăgostiți au mai avut un motiv să petreacă, întrucât ieri, de Sfântul Gheorghe, a fost onomastica frumoasei blonde, pe care o cheamă de fapt Georgeta, nu Gina.

Cert e că cei doi amorezi s-au simțit bine împreună, întrucât sursele noastre spun că Pistol nu a părăsit domiciliul lui Cocoș decât după ora 4 dimineața. Contactată de Click!, vedeta ne-a spus că nu dorește să comenteze nimic despre fotografiile cu pricina, cu atât mai puțin despre iubitul ei. Gina și Alin sunt împreună de doi ani, însă se iubesc discret, fără să se afișeze la evenimente mondene. La începutul lunii aprilie, Cocoș și-a sărbătorit și ziua de naștere tot la domiciliu, fiind vizitat atunci de câțiva prieteni, printre care și Codin Maticiuc. Gina a lipsit atunci de la bairam, aflându-se la munca de jos, la grajdurile de la “Ferma Vedetelor”.

A avut doar trei săptămâni de pauză între junglă și fermă

A răsturnat toate strategiile concurenților de la „Ferma vedetelor” odată cu intrarea ei în competiție, alături de George Vintilă și de Roxana Ionescu. De Gina Pistol s-a temut mai ales Cristina Cioran, însă iată că iubita lui Alin Cocoș se află deja în libertate, semn că nu a făcut mulți purici la ferma de lângă satul Cocani (județul Dâmbovița). Gina a acceptat oferta de a intra în acest reality-show la puțin timp după revenirea din Africa de Sud. Astfel, după 20 de zile petrecute în junglă, din 16 februarie până pe 6 martie, Gina a mai stat acasă doar trei săptămâni și a “aterizat” în ferma de la Cocani. Imaginile difuzate aseară de PRO TV au fost filmate pe 25 martie.

Cercetat pentru dare de mită

Alin Cocoș, fiul omului de afaceri Dorin Cocoș, a fost plasat în arest la domiciliu la data de 27 martie, conform deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție. El nu are voie să părăsească imobilul fără acordul procurorilor, nici să ia legătura cu anumite persoane. Alin Cocoș, alături de Alina Bica, Dorin Cocoș, Ionuț Mihăilescu și Adriean Videanu au fost trimiși în judecată la 27 februarie. Cocoș junior este cercetat în dosarul ”Bica 2” pentru dare de mită și trafic de influență. Procurorii DNA susțin că acesta ar fi intervenit la comisia Agenției Naționale pentru Restituirea Proprietăților, din care făcea parte și Alina Bica, pentru ca omul de afaceri Gheorghe Stelian să primească despăgubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Sursa: click.ro

În jungla din Africa de Sud a dormit sub cerul liber, la ferma de la Cocani s-a odihnit pe o saltea din paie, iar acum se lăfăie în brațele iubitului Alin Cocoș, în luxosul lui apartament din Floreasca. În ultimele două luni, Gina Pistol a fost pretutindeni, numai în patul ei nu. Miercuri, 22 aprilie, ora 19.30. Gina Pistol (33 de ani) gonea cu BMW-ul ei argintiu pe Calea Floreasca, a virat la un moment dat către strada Frederic Chopin, acolo unde locuiește Alin Cocoș (28 de ani), apoi s-a făcut nevăzută în garaj. Ei bine, la o oră după…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile