Home » Social » Meci dificil în deplasare!

Meci dificil în deplasare!

de Răzvan CĂLIN

Mâine, echipa de rugby RC Bârlad va întâlni în deplasare puternica formație CSUAV Arad. Partida va începe de la ora 10 și contează pentru cea de a V-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori.

”Ne așteaptă un meci dificil, în care vom întâlni un adversar redutabil. Aradul are un lot foarte bun de jucători, bine închegat, care poate ridica serioase probleme oricărei echipe. Este un meci pe care, la fel ca și în celelate etapte, trebuie să-l abordăm cât mai serios din toate punctele de vedere. Sper că băieții noștri vor asculta întocmai de indicațiile tactice pe care le vor primi, că se vor concentra așa cum trebuie, astfel încât să facem un joc cât mai bun. Așa cum am mai spus și înainte de începerea actualei ediții a DNS, ne așteaptă un campionat în care toate echipele participante sunt foarte puternice și, automat, toate meciurile vor fi dificile. Dar, nu putem spera decât să ne păstrăm luciditatea și concentrarea, așa încât să ne atingem obiectivul propus”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

În momentul de față, RC Bârlad ocupă locul II în clasamentul DNS, acumulând 11 puncte și fiind astfel la o diferență de doar șapte puncte față de CSM ”Under 23” București, ocupanta primei poziții.

de Răzvan CĂLIN Mâine, echipa de rugby RC Bârlad va întâlni în deplasare puternica formație CSUAV Arad. Partida va începe de la ora 10 și contează pentru cea de a V-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori. ”Ne așteaptă un meci dificil, în care vom întâlni un adversar redutabil. Aradul are un lot foarte bun de jucători, bine închegat, care poate ridica serioase probleme oricărei echipe. Este un meci pe care, la fel ca și în celelate etapte, trebuie să-l abordăm cât mai serios din toate punctele de vedere. Sper că băieții noștri vor asculta întocmai de indicațiile tactice…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: