Home / National / Ministrul Culturii anunta reducerea TVA la 5% pentru carti

Ministrul Culturii anunta reducerea TVA la 5% pentru carti

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat joi, pe contul sau de Facebook, ca va depune un amendament la Codul Fiscal prin care TVA sa fie redus la 5% la carti, mentionand ca are acordul premierului si al ministrului Finantelor pentru aceasta propunere.

“Ziua Internationala a Cartii aduce o veste buna pentru toti romanii pasionati de lectura: TVA de 5% la carti”, a scris acesta, pe contul sau de Facebook.

“Am vorbit cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si am obtinut sprijinul lor pentru aceasta initiativa. Voi depune la Camera Deputatilor un amendament la proiectul Noului Cod Fiscal, prin care TVA pentru carti sa fie redusa la 5%, una dintre cele mai mici cote din Uniunea Europeana!”, a adaugat ministrul Culturii.

Ulterior, premierul Victor Ponta a sharuit linkul lui Ionut Vulpescu si a comentatS “Sustin ideea unei cote TVA de 5% pentru carti! Ar fi una dintre cele mai mici din Uniunea Europeana si un sprijin semnificativ pentru domeniul Culturii!”.

Sursa: hotnews.ro

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat joi, pe contul sau de Facebook, ca va depune un amendament la Codul Fiscal prin care TVA sa fie redus la 5% la carti, mentionand ca are acordul premierului si al ministrului Finantelor pentru aceasta propunere. "Ziua Internationala a Cartii aduce o veste buna pentru toti romanii pasionati de lectura: TVA de 5% la carti", a scris acesta, pe contul sau de Facebook. "Am vorbit cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si am obtinut sprijinul lor pentru aceasta initiativa. Voi depune la Camera Deputatilor un amendament la proiectul Noului Cod…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mărturia unui român din Letonia: „Oamenii s-au închis în țara lor, dar au multă libertate”

Un român care muncește în Riga povestește cum se ...

200.000 de măști de protecție au fost aduse din China în România cu o aeronavă Tarom. Unde vor fi distribuite

Măști de protecție FFP2 au fost aduse de o ...

Raed Arafat: Dacă populația nu înțelege măsurile luate de autorități, vor fi luate măsuri mai dure

Secretarul de stat Raed Arafat avertizează că s-ar putea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: