Home » Justitie » Tâlhar din Alba prins după ce a acționat la Bârlad!
Mihaela Ștraub

Tâlhar din Alba prins după ce a acționat la Bârlad!

de Răzvan Călin

Polițiștii bârlădeni au reușit să identifice autorul unei tâlhării comise în urmă cu câteva zile. Este vorba despre un minor în vârstă de 16 ani, David C., originar din Bârlad, dar care figurează cu domiciliul pe raza județului Alba.

”Acesta, în seara zilei de 19 aprilie a acostat un alt minor, tot în vârstă de 16 ani, care se deplasa pe Bulevardul Republicii. Agresorul a ajuns victima din urmă și i-a smuls acesteia telefonul mobil (în valoare de 1.000 de lei)pe care îl avea în mână. Victima, din dorința de a-și recupera mobilul, a fugit după autorul faptei. Însă, acesta a ripostat violent și pentru a-și asigura scăparea l-a agresat pe băiat”, ne-a declarat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

După ce polițiștii au reușit să-l depisteze, minorul tâlhar a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, iar judecătorii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile.

de Răzvan Călin Polițiștii bârlădeni au reușit să identifice autorul unei tâlhării comise în urmă cu câteva zile. Este vorba despre un minor în vârstă de 16 ani, David C., originar din Bârlad, dar care figurează cu domiciliul pe raza județului Alba. ”Acesta, în seara zilei de 19 aprilie a acostat un alt minor, tot în vârstă de 16 ani, care se deplasa pe Bulevardul Republicii. Agresorul a ajuns victima din urmă și i-a smuls acesteia telefonul mobil (în valoare de 1.000 de lei)pe care îl avea în mână. Victima, din dorința de a-și recupera mobilul, a fugit după autorul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: