Home » Sanatate » Copil din Bârlad internat la Iasi cu un picior rupt!
Mihaela Straub

Copil din Bârlad internat la Iasi cu un picior rupt!

de Răzvan CĂLIN

Este vorba despre un băiețel în vârstă de trei ani și jumătate care după ce a fost consultat de medicii bârlădeni a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iași.

Incident nefast într-o familie de tineri din Bârlad la sfârșitul săptămânii trecute. Un băiețel în vârstă de doar trei ani și jumătate a ajuns pe paturile spitalului în urma unui accident de-a dreptul stupid. Totul s-a petrecut sâmbătă, 25 aprilie, în jurul orei 14, în curtea unei familii situată pe strada Alexandru Vlahuță, din cartierul Podeni.

”Din cercetările efectuate până în prezent de către colegii de la Bârlad, incidentul s-a petrecut în următoarele circumstanțe: în locuița familiei respective, la acea oră, erau venite în vizită niște rude, care la rândul lor aveau copii mici. La un moment, între copiii care erau așezați la o masă a izbucnit o ceartă, o mică ciondăneală caracteristică copiilor. Atunci, mama băiețelului respectiv, din dorința de a aplana conflictul între micuți, a încercat să-l ia de la masă pentru a-l îndepărta de acolo. Din păcate, spre ghinionul său, copilul s-a dezechilibrat și a căzut de pe scaun pe pardoseală”, ne-a declarat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Din păcate, copilul s-a accidentat destul de serios fiind internat și diagnosticat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” cu fractură de femur. Ulterior, medicii bârlădeni au decis ca micuțul să fie transferat la Spitalul Clinic de Urgență ”Sânta Maria” din Iași. Polițiștii bârlădeni continuă cercetările pentru a elucida toate aspecte legate de acest caz.

de Răzvan CĂLIN Este vorba despre un băiețel în vârstă de trei ani și jumătate care după ce a fost consultat de medicii bârlădeni a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iași. Incident nefast într-o familie de tineri din Bârlad la sfârșitul săptămânii trecute. Un băiețel în vârstă de doar trei ani și jumătate a ajuns pe paturile spitalului în urma unui accident de-a dreptul stupid. Totul s-a petrecut sâmbătă, 25 aprilie, în jurul orei 14, în curtea unei familii situată pe strada Alexandru Vlahuță, din cartierul Podeni. ”Din cercetările efectuate până în prezent…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: