Home » National » Cutremur în Nepal: Numărul morților a ajuns la 2.450 (nou bilanț)

Cutremur în Nepal: Numărul morților a ajuns la 2.450 (nou bilanț)

Cutremurul de sâmbătă din Nepal a dus la moartea a 2.450 de oameni, potrivit unui nou bilanț difuzat duminică de o oficialitate a Ministerului de Interne de la Kathmandu, informează DPA.

„Bilanțul victimelor se ridică deocamdată la 2.450 de persoane. Circa 6.000 de oameni au fost răniți în timpul cutremurului”, a declarat pentru DPA purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne nepalez, Laxmi Dhakal. Majoritatea deceselor au fost provocate de prăbușirea acoperișurilor sau a pereților.

„Provocarea imediată pentru noi este de a avea acces la zonele izolate unde majoritatea caselor s-au prăbușit. Este greu de ajuns acolo”, a explicat el, adăugând că, îndeosebi la sate, este nevoie urgentă de produse de bază, alimentare și nealimentare.

Sursa: agerpres.ro

Cutremurul de sâmbătă din Nepal a dus la moartea a 2.450 de oameni, potrivit unui nou bilanț difuzat duminică de o oficialitate a Ministerului de Interne de la Kathmandu, informează DPA. "Bilanțul victimelor se ridică deocamdată la 2.450 de persoane. Circa 6.000 de oameni au fost răniți în timpul cutremurului", a declarat pentru DPA purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne nepalez, Laxmi Dhakal. Majoritatea deceselor au fost provocate de prăbușirea acoperișurilor sau a pereților. "Provocarea imediată pentru noi este de a avea acces la zonele izolate unde majoritatea caselor s-au prăbușit. Este greu de ajuns acolo", a explicat el,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: