Home » Monden » Lovitură de teatru! Antonia și Alex Velea s-au logodit «Am făcut tot ce a trebuit ca să fim nași»

Lovitură de teatru! Antonia și Alex Velea s-au logodit «Am făcut tot ce a trebuit ca să fim nași»

Antonia și Alex Velea nu s-au speriat de controversele religioase și juridice și au intrat în catedrala Sf. Ilie ca nași ai lui Boier Bibescu și Alina Vladu, alături de o altă pereche, Andrei și Stela Chermeleu.

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, ieri, Antonia și Alex Velea i-au cununat religios pe Boier Bibescu și pe Alina Vladu, alături de o altă pereche de nași, și ei tot din showbiz, Andrei și Stela Chermeleu. Cei doi nu au ținut cont de nimic, nici măcar de scandalurile iscate pe marginea faptului că Antonia este catolică și e încă măritată cu Vincenzo Castellano, fapte ce contravin canoanelor bisericești și interzic logodna care le-ar fi dat dezlegare să cunune. Ei au făcut tot ce a trebuit pentru a putea fi nași, mai ales că și-au dorit foarte mult acest lucru. Artiștii au stat în biserică în dreapta și în stânga mirilor, ca prima pereche de părinți spirituali, iar Antonia a fost cea care a ținut buchetul nașei. “Am fost nași. Am făcut tot ce a trebuit. Este pentru prima oară când m-am aflat în această postură”, a recunoscut Antonia în exclusivitate pentru Libertatea. Artista a evitat însă să vorbească despre logodna sa cu Alex Velea. Ea a adăugat, în schimb, că doar o semnătură la notar mai lipsește pentru a fi liberă să se mărite cu Velea. “Urmează să divorțez cât mai repede. Important este că ne-am înțeles în privința acestui fapt”, ne-a mai spus artista.

Weekend plin!

Cu o zi înainte de nuntă, Antonia și Alex Velea au fost alături de finii lor și la cununia civilă, unde au îndeplinit rolul de martori. Solista s-a lăsat așteptată o jumătate de oră, iar apariția ei a fost cât se poate de surprinzătoare. Nonconformistă, cântăreața a purtat o rochie lejeră, asimetrică, fără mâneci și cu spatele gol, la care a asortat încălțăminte de zi, dar cu multe paiete. Ținuta ei a fost perfect în ton cu cea a iubitului ei, Alex Velea. Coafura simplă, cu părul lăsat pe spate, a fost, de asemenea, o alegere inedită. Cântăreața a născut în urmă cu patru luni, iar silueta ei revine treptat la cea de dinainte de sarcina cu Dominic, fiecare detaliu fiind subliniat de bumbacul subțirea al rochiei și de lumina puternică a soarelui.

Sursa: libertatea.ro

Antonia și Alex Velea nu s-au speriat de controversele religioase și juridice și au intrat în catedrala Sf. Ilie ca nași ai lui Boier Bibescu și Alina Vladu, alături de o altă pereche, Andrei și Stela Chermeleu. Chiar dacă nu sunt căsătoriți, ieri, Antonia și Alex Velea i-au cununat religios pe Boier Bibescu și pe Alina Vladu, alături de o altă pereche de nași, și ei tot din showbiz, Andrei și Stela Chermeleu. Cei doi nu au ținut cont de nimic, nici măcar de scandalurile iscate pe marginea faptului că Antonia este catolică și e încă măritată cu Vincenzo Castellano,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: