Home » Social » Cursuri de perfecționare a antrenorilor de rugby la Bârlad!

Cursuri de perfecționare a antrenorilor de rugby la Bârlad!

 de Răzvan CĂLIN

Este pentru prima dată când Bârladul găzduiește o acțiune de acest gen.

De ieri, la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a debutat un curs de perfecționare a antrenorilor de rugby din Moldova. Cursul este organizat de Federația Română de Rugby (FRR)și este pentru prima oară când Bârladul găzduiește o activitate de acest gen. Sesiunea de cursuri se va derula în perioada 27 aprilie – 30 aprilie. În același timp, se va constitui și selecționata regionale ”Under 16”.

”La cursuri vor participa 20 de antrenori din Moldova, iar pentru selecțiile la lotul regional ”Under 16” s-au înscris 40 de copii. Cursurile sunt organizate la centrul de spații și cazare al CSS Bârlad, iar cealaltă acțiune în baza sportivă a clubului nostru. Faptul că FRR a dispus organizarea acestor două acțiuni la Bârlad arată respectul pentru tradiția rugbistică a acestui oraș și faptul că de peste o jumătate de secol avem un cuvânt greu de spus în rugbiul românesc”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

 de Răzvan CĂLIN Este pentru prima dată când Bârladul găzduiește o acțiune de acest gen. De ieri, la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a debutat un curs de perfecționare a antrenorilor de rugby din Moldova. Cursul este organizat de Federația Română de Rugby (FRR)și este pentru prima oară când Bârladul găzduiește o activitate de acest gen. Sesiunea de cursuri se va derula în perioada 27 aprilie - 30 aprilie. În același timp, se va constitui și selecționata regionale ”Under 16”. ”La cursuri vor participa 20 de antrenori din Moldova, iar pentru selecțiile la lotul regional ”Under 16” s-au înscris 40…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: