Home » Justitie » Două camioane cu acte false la Vama Albița

Două camioane cu acte false la Vama Albița

de Vlad OCHEANU

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița le-au întocmit dosare penale unor cetățeni din Republica Moldova care conduceau autocamioane ce aveau asigurările tip „carte verde” false.

Ieri, în jurul orei 00.30 la Punctul de Control Albița s-a prezentat un cetățean moldovean, Oleg C., în vârstă de 45 ani, ce conducea un autocamion marca Mercedes, iar la scurt timp, prin același punct, a trecut Anatolie M., în vârstă de 53 de ani, ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion și o remorcă.

Polițiștii, având suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurărilor internaționale tip carte verde, au efectuat un control mai amănunțit și au constatat că erau false. Cele două persoane au declarat că au achiziționat asigurările de la interpuși, din Chișinău și că nu aveau la cunoștință faptul că sunt false. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de uz de fals.

de Vlad OCHEANU Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița le-au întocmit dosare penale unor cetățeni din Republica Moldova care conduceau autocamioane ce aveau asigurările tip „carte verde” false. Ieri, în jurul orei 00.30 la Punctul de Control Albița s-a prezentat un cetățean moldovean, Oleg C., în vârstă de 45 ani, ce conducea un autocamion marca Mercedes, iar la scurt timp, prin același punct, a trecut Anatolie M., în vârstă de 53 de ani, ce conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion și o remorcă. Polițiștii, având suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurărilor internaționale tip…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: