Home » Justitie » Escroc băgat după gratii!

Escroc băgat după gratii!

de Răzvan CĂLIN

Un individ din Bârlad care a comis mai multe înșelăciuni și furturi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Bârlad au reușit să depisteze un individ care a comis mai multe infracțiuni de înșelăciune și furt. Este vorba despre Gelu Lazarciuc, în vârstă de 33 de ani, din Bârlad, în sarcina căruia au fost reținute o infracțiune de înșelăciune, trei tentative de înșelăciune și două furturi.

Conform anchetei, cele trei tentative de înșelăciune au fost comise în a doua jumătate a anului trecut. Individul a încercat să convingă trei persoane din Bârlad să îi dea diverse sume de bani, iar el în schimb le va aduce combustibil la un preț avantajos. Pentru a-i convinge, Lazarciuc se dădea drept angajat al unei societăți comerciale de profil, însă, chiar și așa, nu a reușit să-i ”aburească” pe cei trei oameni, care, în schimb, i-au sesizat pe polițiști.

”Din păcate, alte două persoane din Bârlad nu au fost la fel de vigilente și au dat curs solicitărilor acestui bărbat. Una dintre acestea i-a dat 180 de lei pentru a-i aduce niște combustibil, iar altă persoană i-a dart 650 de lei în schimbul promisunii că îi va facilita efectuarea unei revizii tehnice. Bineînțeles că inidvidul nu a făcut nimic în acest sens ăi a înșelat ambele persoane. O altă infracțiune de care este suspicionat acest individ a fost săvârșită la începutul anului în curs. O persoană din Bârlad i-a încredințat o butelie de aragaz pentru a o încărca, însă individul nu a făcut acest lucru. De asemenea, la începutul lunii martie a.c., pe timp de noapte, același suspect a sustras din locuința unei persoane din Bârlad, pe care o cunoștea, două telefoane mobile, în valoare de aproximativ 350 lei, pe care ulterior le-a valorificat”, ne-a declarat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Lazarciuc a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar duminică, 26 aprilie, Judecătoria Bârlad a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

de Răzvan CĂLIN Un individ din Bârlad care a comis mai multe înșelăciuni și furturi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Bârlad au reușit să depisteze un individ care a comis mai multe infracțiuni de înșelăciune și furt. Este vorba despre Gelu Lazarciuc, în vârstă de 33 de ani, din Bârlad, în sarcina căruia au fost reținute o infracțiune de înșelăciune, trei tentative de înșelăciune și două furturi. Conform anchetei, cele trei tentative de înșelăciune au fost comise în a doua jumătate a anului trecut. Individul a încercat să convingă trei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: