Home / Justitie / Fetiță accidentată în satul Zorleni!

Fetiță accidentată în satul Zorleni!

de Răzvan CĂLIN

O minoră în vârstă de 10 ani, a suferit un traumatism cranio-facial și policontuzii după ce a fost lovită de o mașină.

Accidentul s-a petrecut ieri dimineață, pe Drumul Național (DN) 24 A, în jurul orei 7.45. Victima este o fetiță în vârstă de 10 ani, din satul Zorleni.

”Din cercetările efectuate de colegii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene Bârlad a reieșit că mașina implicată în accident era condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Bârlad. Acesta se deplasa cu autoturismul din direcția Bârlad către Murgeni. În momentul în care a intrat în satul Zorleni a acroșat o minoră care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nesemnalizat și fără a se asigura în prealabil”, ne-a declarat agentul principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

La fața locului a ajuns o ambulanță de la Stația Bârlad, iar după ce echipajul i-a oferit primul ajutor fetiței, a transportat-o la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Aici, fetița a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial și policontuzii. În funcție de rezultatul investigațiilor de specialitate, medicii bârldeni vor decide dacă se impune sau nu transferul fetiței la un spital din Iași. Șoferul mașinii  implicată în accident a fost testat cu alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare din culpă.

de Răzvan CĂLIN O minoră în vârstă de 10 ani, a suferit un traumatism cranio-facial și policontuzii după ce a fost lovită de o mașină. Accidentul s-a petrecut ieri dimineață, pe Drumul Național (DN) 24 A, în jurul orei 7.45. Victima este o fetiță în vârstă de 10 ani, din satul Zorleni. ”Din cercetările efectuate de colegii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene Bârlad a reieșit că mașina implicată în accident era condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Bârlad. Acesta se deplasa cu autoturismul din direcția Bârlad către Murgeni. În momentul în care a…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: