Home » National » Fotbalistul-infractor e… infractor inimos! Bogdan Ghiceanu și-a asumat responsabilitatea unui copil orfan cu prețul relației cu Andreea

Fotbalistul-infractor e… infractor inimos! Bogdan Ghiceanu și-a asumat responsabilitatea unui copil orfan cu prețul relației cu Andreea

Povestea din spatele poveștii lui Bogdan Ghiceanu, sportivul reținut după ce DIICOT a destructurat o rețea de infractori cibernetici, descoperind un furt de 15.000.000 de dolari, dezvăluie un personaj blând, cu inimă. A furat bani, dar, în compensație, a făcut și fapte mari.
Cartea de vizită a bărbatului ajuns pe “Insula Iubirii”, alături de iubita lui, a devenit, brusc, mai stufoasă duminică.
Coincidența a făcut ca, odată cu debutul show-ului la Antena 1, DIICOT să anunțe reținerea lui într-un dosar uriaș de fraudă cibernetică. Aparent un caz banal, Bogdan Ghiceanu ascunde povești incredibile de viață.
Ce-ar căuta un infractor într-un show TV? Ei bine, îndrăgostit nebunește de vreo șapte luni la momentul în care s-a înscris în show, fotbalistul a vrut să-i predea Andreei, partenera lui de viață, o lecție antigelozie, pentru a repune relația pe un făgaș firesc.

Luptă din greu cu gelozia iubitei

Înainte de a pleca în Thailanda, bărbatul a povestit că accesele de gelozie ale iubitei au atins cote alarmante. Andreea îi controla telefonul, calculatorul, viața… Toate din cauza fostei iubite. Și abia aici începe partea interesantă a poveștii.
Înainte de Andreea, femeia pe care vrea să o convingă de fidelitatea lui ținând piept celor șase ispite de pe “Insula Iubirii”, Bogdan a iubit o alta.
Relația lor a durat mai mulți ani, iar soarta i-a transformat fără voie în părinți. Sora iubitei lui de la acea vreme a pierit într‑un accident de mașină, lăsând în urmă un copil, o fetiță de doar câțiva ani.

Tată din întâmplare

Fără să se gândească prea mult, cei doi au luat-o în grijă și au crescut‑o ani la rând ca pe fiica lor. În urmă cu aproape doi ani, relația s-a încheiat brusc, iar femeia s-a mutat în Londra cu tot cu puștoaică, pustiind sufletul de tată din întâmplare al lui Bogdan.
De dragul și de dorul micuței, acesta a continuat să țină o legătură strânsă cu fosta, fapt ce a generat crizele de gelozie ale Andreei, pe care spera să le vindece în Thailanda. Acum însă, lucrurile s-au complicat, Bogdan riscând mulți ani de închisoare.

Poreclit «El Futadore» în vestiar

Bogdan Ghiceanu (28 de ani) se anunța un fotbalist de perspectivă. A început ca junior la Bârlad, iar la 21 de ani juca în Liga a II‑a, la FC Botoșani.
“A făcut parte din generație cu internaționalul Paul Papp. Vedeam în el un atacant de real talent. N-am avut probleme cu el de comportament în cei patru ani cât a jucat la noi. Chiar m-am bucurat când am auzit că și-a luat un apartament la București, prin credit bancar. Are o prietenă în Capitală”, a declarat președintele de la FC Botoșani, Cornel Șfaițer, pentru Sport News.ro.
Patronul grupării FC Botoșani, Valeriu Iftime, zice că Ghiceanu nu deborda de inteligență: “Îmi pusesem speranțe în el, dar m-a dezamăgit. Îl trimiteam la școală, să învețe măcar matematică. Îi spuneam: «Bă, cum vrei tu să te însori cu o femeie frumoasă? Nu ai habar să calculezi aria pătratului». Păcat!”. Poreclit de colegi “El Futadore”, Bogdan Ghiceanu a terminat-o cu fotbalul anul trecut, la FC Voluntari, unde avea un salariu lunar de 5.000 de lei. “S-a accidentat la ligamente și nu și-a mai revenit. Era un băiat foarte serios, cuminte și respectuos”, l-a catalogat fostul antrenor al ilfovenilor Adrian Iencsi.
Sursa: libertatea.ro

Povestea din spatele poveștii lui Bogdan Ghiceanu, sportivul reținut după ce DIICOT a destructurat o rețea de infractori cibernetici, descoperind un furt de 15.000.000 de dolari, dezvăluie un personaj blând, cu inimă. A furat bani, dar, în compensație, a făcut și fapte mari. Cartea de vizită a bărbatului ajuns pe “Insula Iubirii”, alături de iubita lui, a devenit, brusc, mai stufoasă duminică. Coincidența a făcut ca, odată cu debutul show-ului la Antena 1, DIICOT să anunțe reținerea lui într-un dosar uriaș de fraudă cibernetică. Aparent un caz banal, Bogdan Ghiceanu ascunde povești incredibile de viață. Ce-ar căuta un infractor într-un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile