Home / Social / Reapar corturile de prim ajutor în Vaslui

Reapar corturile de prim ajutor în Vaslui

de Marian MOCANU

Începând 1 mai, în municipiul Vaslui vor fi reinstalate punctele de prim ajutor. Anii trecuți, această inițiativă și-a dovedit utilitatea, mii de vasluieni apelând la consultațiile gratuite asigurate de asistentele medicale prezente la punctele de prim ajutor.

Pentru al patrulea an consecutiv, municipalitatea vasluiană va instala, în zonele cele mai circulate ale orașului, puncte de prim ajutor. Este vorba de cinci corturi și un alt punct mobil, unde, la sfârșit de săptămână sau cu ocazia sărbătorilor legale, personal medical calificat vor sta la dispoziția persoanelor care au probleme de sănătate din cauza caniculei.

Vasluienilor cu probleme medicale li se poate lua tensiunea ori glicemia, primesc sfaturi medicale și, atunci când temperaturile o vor impune, vor primi apă minerală. Aceste puncte de prim ajutor vor fi deschise începând chiar cu 1 Mai, dat fiind faptul că la acest sfârșit de săptămână sunt programate a avea loc mai multe manifestări cultural artistice și sportive. Unul dintre aceste puncte de prim ajutor va fi amplasat în zona Traian, altul în Cartier, și celelalte în centrul orașului.

de Marian MOCANU Începând 1 mai, în municipiul Vaslui vor fi reinstalate punctele de prim ajutor. Anii trecuți, această inițiativă și-a dovedit utilitatea, mii de vasluieni apelând la consultațiile gratuite asigurate de asistentele medicale prezente la punctele de prim ajutor. Pentru al patrulea an consecutiv, municipalitatea vasluiană va instala, în zonele cele mai circulate ale orașului, puncte de prim ajutor. Este vorba de cinci corturi și un alt punct mobil, unde, la sfârșit de săptămână sau cu ocazia sărbătorilor legale, personal medical calificat vor sta la dispoziția persoanelor care au probleme de sănătate din cauza caniculei. Vasluienilor cu probleme medicale…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: