Home » Monden » S-a rupt lantul de iubire! Laurențiu Reghecampf doreste sa mearga la Dinamo! Vrea sa-i dea decisiva ”fratelui” Gigi!

S-a rupt lantul de iubire! Laurențiu Reghecampf doreste sa mearga la Dinamo! Vrea sa-i dea decisiva ”fratelui” Gigi!

Motivul pentru care Laurentiu Reghecampf doreste sa vina la Dinamo are legatura directa cu Gigi Becali. CANCAN.ro a aflat ca antrenorul a fost deranjat de atitudinea fostului lui sef, iar acum, din ambitie, ar vrea sa mearga la marea rivala.

Laurentiu Reghecampf poate ajunge la Dinamo! Pus pe curatenia de primavara, asta dupa ce Constantin Anghelache si-a dat demisia, iar Daniel Stanciu a fost dat afara, Ionut Negoita l-a ofertat pe Dinu Gheorghe pentru functia de presedinte in “Stefan cel Mare”.

“Vama” a pus cateva conditii: clubul sa iasa din insolventa (astazi este termen la Curtea de Apel), Constantin Anghelache sa nu se mai implice in niciun fel (Anghelache face parte in continuare din Consiliul de Administratie al SC Dinamo 1948 SA ), iar ca antrenor sa fie adus Laurentiu Reghecampf .Iar varianta legata de fostul tehncian al rivalei de la Steaua se pare ca i-a suras actionarului majoritar, mai ales ca Reghe nu pare ca are pretentii salariale foarte mari. “Solicita o prima consistenta daca duce echipa in Champions League si sa i se faca anumite transferuri”, a dezvaluit o sursaCANCAN.ro.

Reghe a fost deranjat de atitudinea lui Gigi
Cum este posibil ca Laurentiu Reghecampf sa isi doreasca sa mearga la rivala Stelei, club la care a avut cele mai mari performante ca antrenor? CANCAN.ro a aflat adevarul din spatele atitudinii lui Reghe, iar raspunsul la aceasta intrebare este legat de Gigi Becali! Din cate se pare, sotul Anamariei Prodan este dezamagit de atitudinea latifundiarului din Pipera, cel care nu a parut foarte interesat de readucerea lui la Steaua, asta dupa ce Reghe s-a despartit de Al Hilal.

“Cand a plecat la arabi, Gigi l-a pus pe Reghe sa plateasca 800.000 de euro”

Mai mult, in momentul in care a plecat la arabi, fostul fundas de banda a fost nevoit sa-i plateasca lui Gigi toata clauza de reziliere, aproximativ 800.000 de euro! “A adus milioane in club, insa Becali nu a vrut sa renunte la acea clauza. Reghe a platit si, chiar daca nu a vrut sa faca valva, acest lucru nu i-a cazut foarte bine. Are ambitie mare sa-i demonstreze lui Gigi ca a gresit cu el, ceva s-a rupt intre ei”, a povestit un apropiat al tehnicianului.

Chiar si asa, dinamovistii sunt sceptici cand vine vorba de realizarea acestiei mutari si spun ca Dinamo nu isi permite din punct de vedere financiar o astfel de miscare.

A tinut cu Dinamo in tinerete
Iar pentru Reghecampf nu ar fi o problema foarte mare sa antreneze echipa din “Stefan cel Mare”, asta deoarece in tinerete, acesta a fost un mare fan al “cainilor”. La un moment dat, fotbalistul era aproape de un transfer in “Groapa”, s-a antrenat cateva saptamani cu ros-albii, insa nu a fost pastrat.

Sursa: cancan.ro

Motivul pentru care Laurentiu Reghecampf doreste sa vina la Dinamo are legatura directa cu Gigi Becali. CANCAN.ro a aflat ca antrenorul a fost deranjat de atitudinea fostului lui sef, iar acum, din ambitie, ar vrea sa mearga la marea rivala. Laurentiu Reghecampf poate ajunge la Dinamo! Pus pe curatenia de primavara, asta dupa ce Constantin Anghelache si-a dat demisia, iar Daniel Stanciu a fost dat afara, Ionut Negoita l-a ofertat pe Dinu Gheorghe pentru functia de presedinte in “Stefan cel Mare”. “Vama” a pus cateva conditii: clubul sa iasa din insolventa (astazi este termen la Curtea de Apel), Constantin Anghelache…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: