Home » Monden » Cum recunoști o femeie ușoară. 6 indicii că ai dat peste una

Cum recunoști o femeie ușoară. 6 indicii că ai dat peste una

Adeseori, bărbații se întreabă cum recunoști o femeie ușoară. Ei vor să știe acest lucru pentru a evita ulterior o relație controversată sau pur și simplu pentru a ști cu cine se pot distra fără prea multe complicații.
Societatea pare să catalogheze drept femei ușoare acele persoane care pur și simplu își trăiesc viața fără preconcepții. Ele profită de fiecare ocazie amoroasă și se aruncă în brațele bărbaților fără prea mare bătaie de cap. Dar cum recunoști o femeie ușoară?

Cum recunoști o femeie ușoară: se îmbracă sexy, e materialistă și roiesc bărbații în jurul ei

  1. Jonglează cu mai mulți bărbați în același timp. Această persoană nu are absolut nici o problemă în a avea un iubit oficial și în același timp un amant sau chiar mai mulți. Dacă te întrebi cum recunoști o femeie ușoară, află că în jurul ei roiesc mereu bărbații, pentru că se află într-o permanentă stare de flirt.
  2. Se îmbracă provocator. O femeie care ajunge repede în patul unui bărbat își expune deseori atuurile feminine. Un decolteu adânc, o fustă scurtă, tocuri foarte înalte sau machiajul strident, toate sunt semne clare atunci când încerci să-ți dai seama cum recunoști o femeie ușoară.
  3. Este materialistă. O femeie atrasă de cadouri scumpe sau de diverse favoruri de la bărbați este o femeie care este dispusă să întrețină relații sexual destul de repede. Ea consider că sexul este o cale de a obține diverse beneficii. Iată cum recunoști o femeie ușoară.

Cum recunoști o femeie ușoară: face mereu noi cuceriri, nu poate spune nu și numără partenerii sexuali

  1. Îi place vânătoarea de bărbați. În general, femeile ușuratice au o mare nesiguranță de sine, așa că sunt mereu puse pe noi cuceriri pentru a-și demonstra valoarea. Dacă vrei să știi cum recunoști o femeie ușoară, trebuie să afli că ei nu îi este îndeajuns confirmarea unui singur bărbat, așa că flirtează mereu cu străinii de pe stradă, colegii de serviciu sau iubiții prietenelor, fără să-și dea seama de multe ori.
  2. Nu refuză niciodată avansurile celor din jur. Chiar dacă o astfel de persoană este implicată într-o relație și nu caută pe altcineva, ea ajunge să cedeze avansurilor celor din jur pentru că se simte flatată. Cum recunoști o femeie ușoară? Prin simplul fapt că nu poate refuza nici un bărbat.
  3. Se laudă cu numărul bărbaților cuceriți. O femeie ușuratică ține mereu cont de performanțele ei amoroase și numără fiecare bărbat care îi trece prin pat. Dacă vrei să știi cum recunoști o femeie ușoară, este bine să verifici printre prietenele ei sau s-o întrebi direct pe ea cu câți parteneri a făcut sex. Cu cât mai mulți, cu atât mai mari șansele să fi dat peste o persoană care cedează ușor când vine vorba de amor.

Sursa: click.ro

Adeseori, bărbații se întreabă cum recunoști o femeie ușoară. Ei vor să știe acest lucru pentru a evita ulterior o relație controversată sau pur și simplu pentru a ști cu cine se pot distra fără prea multe complicații. Societatea pare să catalogheze drept femei ușoare acele persoane care pur și simplu își trăiesc viața fără preconcepții. Ele profită de fiecare ocazie amoroasă și se aruncă în brațele bărbaților fără prea mare bătaie de cap. Dar cum recunoști o femeie ușoară? Cum recunoști o femeie ușoară: se îmbracă sexy, e materialistă și roiesc bărbații în jurul ei Jonglează cu mai mulți…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: