Home / Invatamant / Premianți la Concursul național Dual PC 2015 de la Sibiu

Premianți la Concursul național Dual PC 2015 de la Sibiu

de Roxana NĂSTASĂ

Opt elevi de la Liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui au participat la Concursul Național de TIC Dual PC 2015, de la Sibiu, organizat în perioada 24-26 aprilie, reușind rezultate deosebite. Vasluienii au reușit performanța de a obține șapte premii la acest concurs la care au participat 150 de elevi din toată țara.
S-a acordat câte un singur premiul I, unul al II-lea, unul al III-lea și trei mențiuni pentru fiecare clasă. Astfel, din multitudinea de participanți, elevii de la Procopiu au reușit să se afle în frunte.
La secțiunea test, premiul al II-lea, premiul al III-lea și o mențiune au ajuns la Vaslui, fiind obținute în ordinea enumerării de Alexandru Adrian Toderică, de la clasa a IX-a A, Larisa Ioana Bardiță de la clasa a X-a G și Sebastian Mihai Carp, de la clasa a X-a G.
La secțiunea pagini web, Robert Pintilii, de la clasa a X-a G și Adrian Marian Gemene, de la clasa a IX-a A au luat mențiune, la secțiunea film, tot Sebastian Mihai Carp a obținut premiul al III-lea, iar la secțiunea poster, Dan Popa, de la clasa a XI-a G a luat mențiune.

About Mihai Vasile

x

Check Also

Copiii de la CSC nr. 2 Bârlad, pregătiți pentru Ziua Unirii Principatelor (Video)

Pregătiri pentru Ziua Unirii. Ieri, beneficiarii ...

Șase tineri din județ, admiși la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă Boldești

Șase tineri din județul nostru au ...

Experiențele de război ale veteranilor vasluieni, prezentate într-o carte-document de scriitorul bârlădean Florin Raimond Petrescu

Dublă lansare de carte, la Biblioteca ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: