Home » Social » Ulei de masaj bio – răsfaț pentru corpul tău (P)

Ulei de masaj bio – răsfaț pentru corpul tău (P)

Daca folosesti deja diverse uleiuri de masaj relaxante sau pentru actiuni specifice stii cat de benefice sunt acestea pentru pielea corpului tau. Pe langa faptul ca iti hidratezi pielea in profunzime, masand pielea aceasta se patrunde mai bine cu binefacatorul ulei si se revitalizeaza, circulatia fiind mai buna in zonele masate.

Dar, ai incercat vreodata un ulei bio pentru masaj? Acum gasesti astfel de produse certificate la nivel european de la brand-ul Weleda – vezi aici gama de ulei de masaj Weleda intr-un magazin bio renumit.

In randurile de mai jos vei afla despre 3 uleiuri pentru masaj din gama bio Weleda si despre actiunile acestora asupra pielii corpului tau:

  • Ulei anticelulitic cu mesteacan – masandu-te cu acest ulei in mod regulat indeosebi pe zonele unde celulita si-a pus amprenta pielea isi va recastiga elasticitatea si va deveni mai neteda si mai ferma. Produsul promite ca in 28 de zile pielea va fi cu 22% mai ferma si cu 21% mai neteda – cifrele sunt exacte si au rezultat in urma unor teste si sondaje de opinie si suna foarte bine. De ce nu l-ai incerca? Ingredientele acestul ulei sunt naturale: extracte de mesteacan, rozmarin si ruscus la care sa adauga uleiuri pretioase de jojoba, germeni de grau si samburi de caise. Splendida combinatie!

  • Ulei relaxant cu lavanda – daca vrei sa ai parte de un moment relaxant, ce alta aroma este mai potrivita decat lavanda? Acesta revigoreaza trupul si iti ofera momente linistite. Uleiul de masaj Weleda contine o combinatie de ulei de migdale si de susan, acizi grasi nesaturati si uleiuri eterice naturale. Minunata alegere pentru o clipa de rasfat!

  • Ulei de masaj cu arnica – acesta este un produs perfect pentru persoanele sportive, deoarece este indicat sa fie folosit inainte sau dupa sport. Uleiul stimuleaza circulatia sanguina, relaxeaza muschii si protejeaza de febra musculara.

Toate cele trei uleiuri bio Weleda nu contin substante chimice, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau conservanti artificiali. Totul este in armonie cu omul si natura, asa cum spune si motto-ul brand-ului Weleda. Pe care ai vrea sa il incerci?

Daca folosesti deja diverse uleiuri de masaj relaxante sau pentru actiuni specifice stii cat de benefice sunt acestea pentru pielea corpului tau. Pe langa faptul ca iti hidratezi pielea in profunzime, masand pielea aceasta se patrunde mai bine cu binefacatorul ulei si se revitalizeaza, circulatia fiind mai buna in zonele masate. Dar, ai incercat vreodata un ulei bio pentru masaj? Acum gasesti astfel de produse certificate la nivel european de la brand-ul Weleda - vezi aici gama de ulei de masaj Weleda intr-un magazin bio renumit. In randurile de mai jos vei afla despre 3 uleiuri pentru masaj din gama…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile