Home » Social » Vasluieni, poftiți la sport și distracție!

Vasluieni, poftiți la sport și distracție!

de Marian MOCANU

Ca de fiecare dată, municipalitatea vasluiană a pregătit o serie de manifestări dedicate zilelor de 1 Mai, Ziua internațională a muncii și 2 mai, Ziua Națională a Tineretului.
„Ziua Națională a Tineretului” în România a fost instituită prin Legea nr. 425/2004. Cu prilejul acestei zile sunt organizate activități sociale, culturale, artistice și sportive care vizează domeniile de interes ale tineretului în toate județele și reședințele de județ. În acest an ne-am propus să marcăm și să sărbătorim „Ziua Națională a Tineretului” pe parcursul a trei zile (1 – 3 mai), în cadrul unui eveniment intitulat „FEST- TIN”.
Scopul festivalului este de a crește gradul de implicare a tinerilor în viața culturală a municipiului Vaslui. Prin derularea acestui eveniment ne-am propus să sărbătorim tinerii, să prezentăm un municipiu bogat în idei interdisciplinare: reprezentații culturale, muzică, activități sportive și recreative, toate caracterizate de contemporaneitate. Dorim să le oferim tinerilor posibilitatea de a se exprima în cadrul unor activități care să fie pe placul lor, să se împlice nemijlocit în organizarea acestor activități”, a declarat Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui. Astfel, în cadrul manifestării intitulate sugestiv Fest-Tin, în cele trei zile a minivacanței de 1 mai, vor avea loc mai multe acțiuni, atât sportive, cât și culturale, organizate de primăria municipiului Vaslui în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, unitățile școlare din municipiu, și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport. Vasluienii doritori să petreacă sunt invitați la manifestările programate după următorul program:
VINERI 1 MAI 
09.00 – Competiții Sportive – Baschet – terenul Liceului „Mihail Kogălniceanu”
14.00 – 16.00 – Spectacol – Parc Copou – Fanfara Ivănești
16.00 – 18.00 – Spectacol – Parc Copou – Fanfara Rotaria
18.00 – 20.00 – Spectacol – Parc Copou – Recital Orchestra Rapsodia Vasluiului și Ansamblul de dansuri Hora Vasluiului
SÂMBĂTĂ 2 MAI
09.00 – Competiții Sportive Fotbal – Teren Liceul cu Program Sportiv
10.00 – Competiții Sportive – Crosul Tineretului – Sala Sportului
11.00 – Competiții Sportive – Șah viu – Teren Parcul Tineretului
14.00 – 16.00 – Spectacol – Parcul Copou – Palatul Copiilor
18.00 – 19.20 – Centrul Civic, Spectacol realizat în parteneriat cu parteneriat cu Direcția Județeană  pentru Tineret și Sport.
20.00 – 22.00 – Spectacol Teatrul de Vară  – Formațiile Destiny și Alb Negru
DUMINICĂ 3 MAI
18.00 – Spectacol – Parcul Copou – Orchestra Rapsozii Iveștilor
În caz de vreme nefavorabilă, manifestările culturale programate în aer liber sau la Teatrul de Vară se vor desfășura la Casa de Cultură „Constantin Tănase”. Intrarea la spectacole este liberă.
de Marian MOCANU Ca de fiecare dată, municipalitatea vasluiană a pregătit o serie de manifestări dedicate zilelor de 1 Mai, Ziua internațională a muncii și 2 mai, Ziua Națională a Tineretului. „Ziua Națională a Tineretului” în România a fost instituită prin Legea nr. 425/2004. Cu prilejul acestei zile sunt organizate activități sociale, culturale, artistice și sportive care vizează domeniile de interes ale tineretului în toate județele și reședințele de județ. În acest an ne-am propus să marcăm și să sărbătorim „Ziua Națională a Tineretului” pe parcursul a trei zile (1 - 3 mai), în cadrul unui eveniment intitulat „FEST- TIN”.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile