Home » Invatamant » Vrei să fii polițist?

Vrei să fii polițist?

de Vlad OCHEANU

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a demarat campania de recrutare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale MAI, sesiunea 2015.

Activitatea de recrutare a candidaților pentru concursul de admitere în instituțiile de învățământ superior ale MAI, precum și pentru școlile postliceale ale aceluiași minister, a început din această săptămână. Candidații pot opta pentru mai multe instituții de școlarizare, precum Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca. Înscrierile au loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui din municipiul Vaslui, str. Hagi, Serviciul Resurse Umane, de luni până vineri între orele 9 și 15, unde candidații se vor prezenta cu actul de identitate pentru a începe întocmirea dosarului de recrutare.

Relații suplimentare pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane, telefoane 0235303130, 0235303131, 0235303133 și 0235303134.

de Vlad OCHEANU Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a demarat campania de recrutare a candidaților pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale MAI, sesiunea 2015. Activitatea de recrutare a candidaților pentru concursul de admitere în instituțiile de învățământ superior ale MAI, precum și pentru școlile postliceale ale aceluiași minister, a început din această săptămână. Candidații pot opta pentru mai multe instituții de școlarizare, precum Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca. Înscrierile au loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui din municipiul Vaslui, str.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: