Home » Justitie » Polițiștii vasluieni au mașini noi

Polițiștii vasluieni au mașini noi

de Marian MOCANU

 
Săptămâna trecută, parcul auto al Inspectoratului de Poliție a Județului (IPJ) Vaslui s-a mărit considerabil, instituției fiindu-i repartizate mai multe autospeciale noi. Astfel, un număr de 38 de autoturisme marca Dacia Logan, complet echipate, vor fi văzute în curând patrulând pe drumurile județului Vaslui.
Dintre autospecialele primite, un număr de 19 vehicule sunt destinate structurilor de ordine publică din cadrul IPJ Vaslui, celelalte 19 urmând a fi repartizate secțiilor de poliție atât din mediul urban, cât și secțiilor de poliție rurală.
Autospecialele sunt complet echipate și după întocmirea formalităților legate de asigurarea și înscrierea lor în circulație, urmează să-și înceapă misiunea.
„Înnoirea parcului auto la unitățile teritoriale va conduce la îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție, la creșterea mobilității și, implicit, la îmbunătățirea serviciului polițienesc. Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranță și de un serviciu polițienesc de calitate sporită”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul Poliției Române.
de Marian MOCANU   Săptămâna trecută, parcul auto al Inspectoratului de Poliție a Județului (IPJ) Vaslui s-a mărit considerabil, instituției fiindu-i repartizate mai multe autospeciale noi. Astfel, un număr de 38 de autoturisme marca Dacia Logan, complet echipate, vor fi văzute în curând patrulând pe drumurile județului Vaslui. Dintre autospecialele primite, un număr de 19 vehicule sunt destinate structurilor de ordine publică din cadrul IPJ Vaslui, celelalte 19 urmând a fi repartizate secțiilor de poliție atât din mediul urban, cât și secțiilor de poliție rurală. Autospecialele sunt complet echipate și după întocmirea formalităților legate de asigurarea și înscrierea lor în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: