Home » Social » Și-a zdrobit piciorul într-un motocultor!

Și-a zdrobit piciorul într-un motocultor!

de Răzvan CĂLIN

Ionel Jâmbu, în vârstă de 27 de ani, din satul Zorleni, riscă să rămână infirm pe viață după ce piciorul drept i-a fost zdrobit între lamele unui motocultor.

Sâmbătă, 2 mai, la orele amiezei, în satul Zorleni s-a petrecut un accident pe cât de stupid, pe atât de groaznic. Ionel Jâmbu, în vârstă de 27 de ani, fusese rugat de un vecin să-l ajute să-și sape via, iar pentru această sarcină s-au folosit de un motocultor. Din păcate, agregatul în cauză avea să îi provoace tânărului niște răni cumplite.

„Nu se știe cu exactitate cum, dar cert este că, la un moment dat, tânărul, în timp ce vorbea cu vecinul său, și-a prins piciorul drept între lamele motocultorului și apărătoarea acestuia. Vecinul său a sărit imediat în ajutorul bărbatului și a oprit agregatul. Însă, din păcate, tânărul suferise deja răni foarte grave la picior. Din spusele colegilor care au acționat la fața locului, practic, piciorul drept al tânărului a fost zdrobit puternic de la genunchi în jos”, ne-a declarat căpitanul Petre Iftene, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

La fața locului au ajuns în scurt timp un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad și o echipă de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Militari Bârlad. Echipele de intervenție au muncit aproape un sfert de oră ca să-i elibereze dintre lamele agregatului piciorul tânărului. După ce i-au fost acordat primele îngrijiri, s-a decis ca tânărul să fie transportat direct la un spital din Iași din cauza rănilor extrem de grave suferite. În consecință, a fost dus cu ambulanța direct la heliportul amenajat în curtea Centrului de Afaceri Bârlad, de unde a fost preluat cu un elicopter SMURD și transportat la Spitalul „Sfântu Spiridon” din Iași, unde a fost supus unei intervenții chirugicale.

de Răzvan CĂLIN Ionel Jâmbu, în vârstă de 27 de ani, din satul Zorleni, riscă să rămână infirm pe viață după ce piciorul drept i-a fost zdrobit între lamele unui motocultor. Sâmbătă, 2 mai, la orele amiezei, în satul Zorleni s-a petrecut un accident pe cât de stupid, pe atât de groaznic. Ionel Jâmbu, în vârstă de 27 de ani, fusese rugat de un vecin să-l ajute să-și sape via, iar pentru această sarcină s-au folosit de un motocultor. Din păcate, agregatul în cauză avea să îi provoace tânărului niște răni cumplite. „Nu se știe cu exactitate cum, dar cert…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: