Home » Social » Un căruțaș norocos!

Un căruțaș norocos!

de Răzvan CĂLIN

După ce a căzut de două ori din căruță în decurs de numai trei zile, bârlădeanul Vasile Fâșcaru se poate considera un om norocos, căci de fiecare dată a scăpat doar cu câteva zgărieturi și vânătăi.

În vârstă de 54 de ani, Vasile Fâșcaru din Bârlad se poate lăuda cu un record personal: a căzut de două ori din căruță în decurs de trei zile și aproape că nu a pățit nimic. Prima pățanie de acest gen a trăit-o luni, 27 aprilie, în cursul după-amiezei, când își conducea căruța pe strada sublocotenent Olaru Cristian, în cartierul Bariera Puiești. La un viraj la stânga, individul s-a dezechilibrat și a căzut din căruță. Transportat la Spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman”, Fâșcaru a fost diagnosticat cu ceva contuzii la genunchiul drept, astfel încât nu a fost necesară internarea sa. La momentul accidentului, individul era „afumat” bine, la fel cum avea să se întâmple și trei zile mai târziu, când a fost din nou eroul unei tărășenii similare.

„Joi, 30 aprilie, se deplasa cu aceeași căruță pe Bulevardul Republicii din Bârlad, în apropiere de SC Rulmenți SA, din direcția Centrul Civic către Vaslui. La un moment dat, fiind sub influiența băuturilor alcolice, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut din atelaj”, ne-a declarat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La fel ca și prima dată, individul a fost dus la spitalul din localitate, unde s-a constatat că a scăpat iarăși doar că ceva policontuzii. Cum s-ar spune, individul a avut noroc cu carul (sau cu căruța!), dacă te gândești că alții care au pățit același lucru fie au rămas ologi pe viață, ori chiar și-au găsit sfârșitul.

de Răzvan CĂLIN După ce a căzut de două ori din căruță în decurs de numai trei zile, bârlădeanul Vasile Fâșcaru se poate considera un om norocos, căci de fiecare dată a scăpat doar cu câteva zgărieturi și vânătăi. În vârstă de 54 de ani, Vasile Fâșcaru din Bârlad se poate lăuda cu un record personal: a căzut de două ori din căruță în decurs de trei zile și aproape că nu a pățit nimic. Prima pățanie de acest gen a trăit-o luni, 27 aprilie, în cursul după-amiezei, când își conducea căruța pe strada sublocotenent Olaru Cristian, în cartierul Bariera…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin