Home » Monden » 8 lucruri pe care trebuie să le știi despre sexul după 50 de ani

8 lucruri pe care trebuie să le știi despre sexul după 50 de ani

Conform unei idei greșite, pe măsură ce înaintezi în vârstă, îți pierzi interesul în sex. Însă studiile au demonstrat că oamenii au o viață sexuală activă chiar dacă ajung la vârsta a treia. De exemplu, peste jumătate din bărbați și o treime din femei continuă să facă sex chiar dacă au peste 70 de ani.

Pentru că sexualitatea nu moare odată ce împlinește 50 de ani, iată 12 lucruri pe care trebuie să le știi despre sexul după vârstă de 50 de ani, potrivit huffingtonpost.com.

1. Sexul dintre femeile mai mari și bărbați mai tineri nu mai e un tabu. 

Sunt numai plusuri în a avea o relație cu un bărbat mai tânăr: nu au chelit încă, fac un efort să arate bine și te fac să te simți sexy.

2. Bărbații peste 50 de ani sunt mai buni la pat.

Un bărbat la 50 de ani nu se grăbește, vrea să te satisfacă și îi face enormă plăcere când se întâmplă asta. Mai mult, știe că în dormitor se poate face mai mult decât o simplă penetrare.

3. Femeile de peste 50 de ani nu au nevoie de un bărbat cu orice preț.

Ele ajung la vârsta la care sunt suficient de mature încât să nu se mai lase definite de un bărbat și învață să se aprecieze pe sine mult mai mult.

4. Poți să readuci scânteia în dormitor după o lungă căsnicie.

Când vrei să petreci timp cu partenerul sau partenera, îți faci timp mult pe loc pentru un moment de intimitate.

5. Căsătoriți sau singuri, atracția fizică e la fel de importantă.

Dacă ai atracție fizică cu cealaltă persoană și ai încredere în ea, nu ai de ce să îți refuzi o relație.

6. Adulților le plac jucăriile sexuale.

Și încă foarte mult. Poate fi mai greu să ai orgasm, datorită schimbărilor hormonale, așa că jucăriile sexuale sunt foarte populare și benefice pentru persoanele de peste 50 de ani.

7. Site-urile de dating nu sunt doar pentru adolescenți.

E ca și când ai fi într-un bar: trebuie să te folosește de instinct când alegi să intri în vorbă cu cineva.

8. Chiar dacă nu mai ești tânăr, poți să experimentezi. 

Poți să îți faci o listă cu fantezii: sex în trei, sex cu bărbați mai tineri, bondage, poți face orice vrei atâta timp cât nu rănești pe nimeni.

Sursa; clik.ro

Conform unei idei greșite, pe măsură ce înaintezi în vârstă, îți pierzi interesul în sex. Însă studiile au demonstrat că oamenii au o viață sexuală activă chiar dacă ajung la vârsta a treia. De exemplu, peste jumătate din bărbați și o treime din femei continuă să facă sex chiar dacă au peste 70 de ani. Pentru că sexualitatea nu moare odată ce împlinește 50 de ani, iată 12 lucruri pe care trebuie să le știi despre sexul după vârstă de 50 de ani, potrivit huffingtonpost.com. 1. Sexul dintre femeile mai mari și bărbați mai tineri nu mai e un tabu. …

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: