Home » Invatamant » A murit directorul Liceului din Murgeni!

A murit directorul Liceului din Murgeni!

de Roxana NĂSTASĂ

Alexandru Drilea, directorul Liceului Tehnologic „Ghenuță Coman” Murgeni, s-a stins din viață ieri noapte, la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad. Vestea a venit ca un fulger pentru apropiați și cei care îl cunoșteau, pentru că acesta nu era în evidență cu nicio boală.

Din primele informații aflate de la reprezentanții liceului unde era director, acesta nu suferea de nicio boală, însă ieri seară i s-a făcut rău și a ajuns la spital, decedând în cursul nopții în urma unui accident vascular.

liceu-tehnologic-ghnenuta-coman-murgeni„Dimineață am aflat și eu vestea. Nu am lucrat împreună, dar ne-am înțeles bine din punct de vedere instituțional. Chiar aveam de gând cu el să reînființăm sectorul agrozootehnic. Din păcate, acest lucru va fi făcut cu viitorul director. Asta este situația. Trecem prin viață, dar lucrurile trebuie să rămână”, ne-a declarat primarul orașului Murgeni, Ioan Buta.

Alexandru Drilea era director de șase ani la Liceul Tehhnologic din Murgeni și s-a stins la 60 de ani.

de Roxana NĂSTASĂ Alexandru Drilea, directorul Liceului Tehnologic „Ghenuță Coman” Murgeni, s-a stins din viață ieri noapte, la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad. Vestea a venit ca un fulger pentru apropiați și cei care îl cunoșteau, pentru că acesta nu era în evidență cu nicio boală. Din primele informații aflate de la reprezentanții liceului unde era director, acesta nu suferea de nicio boală, însă ieri seară i s-a făcut rău și a ajuns la spital, decedând în cursul nopții în urma unui accident vascular. „Dimineață am aflat și eu vestea. Nu am lucrat împreună, dar ne-am înțeles bine din punct…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. codoleante familiei

%d blogeri au apreciat: