Home » Justitie » O duminică ”fierbinte”!

O duminică ”fierbinte”!

de Răzvan CĂLIN

Polițiștii bârlădeni fac cercetări în două cazuri de viol care s-au consumat în cursul zilei de duminică, 3 mai.

Nici bine nu au început săptămâna că deja polițiștii bârlădeni s-au pricopsit cu două cazuri de viol. Ambele fapte au fost reclamate luni, 4 mai 2015, la primele ore ale dimineții, însă au fost comise în după-amiaza zilei de duminică, 3 mai.

Primul caz a fost sesizat polițiștilor bârlădeni luni, în jurul orei 8.35, iar cea care a alertat oameni legii prin 112 este o femeie în vârstă de 28 de ani din comuna Zorleni. Din cele povestite polițiștilor bârlădeni, se pare că femeia se afla duminică în Bârlad. Ea ar fi fost abordată de un bărbat în vârstă de 56 de ani și, de bunăvoie, ar fi acceptat să meargă la domiciliul acestuia. Numai că acolo, individul ar fi obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el, femeia rămânând în casa bărbatului până luni dimineață. După ce individul a plecat la serviciu, victima a reușit să sune la 112 și să alerteze astfel autoritățile. Și totuși, până în momentul de față, cele sesizate de femeie nu se prea confirmă, însă polițiștii Biroului de Investigați Criminale continuă cercetările în acest caz.

Cea de a doua întâmplare de acest gen s-a petrecut tot duminică după-amiază la Bârlad, însă de această dată victima este o minoră în vârstă de 17 ani din comuna Bogdănița.

”Minora a reclamat că duminică după-amiază ar fi fost acostată într-o stație de autobuz de un tânăr pe care nu îl cunoaște și care ar fi violat-o. Urmează ca polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Bârlad să efectueze cercetări pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de viol. De fapt, în ambele cazuri sesizate se lucrează pentru a se vedea dacă cele semnalate se adeveresc sau nu. Cazuistica de acest gen este foarte delicată și destul de complexă, astfel încât implică cercetări foarte minuțioase și riguroase. Oricum, dacă toate cele sesizate se vor adeveri, făptașii vor fi trași la răspundere conform legislației în vigoare”, ne-a declarat agent șef adjunct Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Polițiștii bârlădeni fac cercetări în două cazuri de viol care s-au consumat în cursul zilei de duminică, 3 mai. Nici bine nu au început săptămâna că deja polițiștii bârlădeni s-au pricopsit cu două cazuri de viol. Ambele fapte au fost reclamate luni, 4 mai 2015, la primele ore ale dimineții, însă au fost comise în după-amiaza zilei de duminică, 3 mai. Primul caz a fost sesizat polițiștilor bârlădeni luni, în jurul orei 8.35, iar cea care a alertat oameni legii prin 112 este o femeie în vârstă de 28 de ani din comuna Zorleni. Din cele povestite…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: