Home » Social » Trei tentative de suicid în trei zile

Trei tentative de suicid în trei zile

Ziua și tentativa de suicid. Cam așa am putea descrie perioada 1-3 mai în privința cazurilor înregistrate la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad.

Chiar pe 1 Mai, un bărbat de 42 de ani din comuna Zorleni a fost adus cu ambulanța la Urgențe, după ce a înghițit un pumn de pastile în încercarea de a se sinucide. Pacientul a primit îngrijiri medicale la CPU și ulterior a fost direcționat către psihiatrie.
Pe 2 mai, la ora 23.40, o femeie de 32 de ani din Bârlad a ajuns la Urgențe cu agitație psihomotorie, în urma ingerării voluntare de gaz lampant. Femeia a primit ajutor de urgență și, de asemenea, i s-a recomandat să se adreseze unui medic psihiatru.
Pe 3 mai, la ora 1.36, medicii de la CPU au înregistrat un nou caz de tentativă de suicid. De această dată, o tânără de 18 ani din comuna Murgeni a încercat să se otrăvească cu detergent. Și acesteia i s-a aplicat tratamentul specific, după care a fost transferată la secția psihiatrie.
Toți cei trei pacienți se află la prima tentativă de suicid. (Mihaela NICULESCU)

Ziua și tentativa de suicid. Cam așa am putea descrie perioada 1-3 mai în privința cazurilor înregistrate la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad. Chiar pe 1 Mai, un bărbat de 42 de ani din comuna Zorleni a fost adus cu ambulanța la Urgențe, după ce a înghițit un pumn de pastile în încercarea de a se sinucide. Pacientul a primit îngrijiri medicale la CPU și ulterior a fost direcționat către psihiatrie. Pe 2 mai, la ora 23.40, o femeie de 32 de ani din Bârlad a ajuns la Urgențe cu agitație psihomotorie, în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: