Home / Social / Trei tentative de suicid în trei zile

Trei tentative de suicid în trei zile

Ziua și tentativa de suicid. Cam așa am putea descrie perioada 1-3 mai în privința cazurilor înregistrate la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad.

Chiar pe 1 Mai, un bărbat de 42 de ani din comuna Zorleni a fost adus cu ambulanța la Urgențe, după ce a înghițit un pumn de pastile în încercarea de a se sinucide. Pacientul a primit îngrijiri medicale la CPU și ulterior a fost direcționat către psihiatrie.
Pe 2 mai, la ora 23.40, o femeie de 32 de ani din Bârlad a ajuns la Urgențe cu agitație psihomotorie, în urma ingerării voluntare de gaz lampant. Femeia a primit ajutor de urgență și, de asemenea, i s-a recomandat să se adreseze unui medic psihiatru.
Pe 3 mai, la ora 1.36, medicii de la CPU au înregistrat un nou caz de tentativă de suicid. De această dată, o tânără de 18 ani din comuna Murgeni a încercat să se otrăvească cu detergent. Și acesteia i s-a aplicat tratamentul specific, după care a fost transferată la secția psihiatrie.
Toți cei trei pacienți se află la prima tentativă de suicid. (Mihaela NICULESCU)

Ziua și tentativa de suicid. Cam așa am putea descrie perioada 1-3 mai în privința cazurilor înregistrate la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad. Chiar pe 1 Mai, un bărbat de 42 de ani din comuna Zorleni a fost adus cu ambulanța la Urgențe, după ce a înghițit un pumn de pastile în încercarea de a se sinucide. Pacientul a primit îngrijiri medicale la CPU și ulterior a fost direcționat către psihiatrie. Pe 2 mai, la ora 23.40, o femeie de 32 de ani din Bârlad a ajuns la Urgențe cu agitație psihomotorie, în…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: