Home / Administratie / Cursuri de aruncat gunoiul la Bârlad

Cursuri de aruncat gunoiul la Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Pe tot parcursul lunii mai, o dată pe săptămână, vinerea, bârlădenii vor fi informați în legătură cu modul corect de depozitare selectivă a deșeurilor. Aceste acțiuni au loc în cadrul campaniei „Orașul reciclării”, organizată de primărie în parteneriat cu societatea de salubritate CUP SA.

O primă astfel de acțiune a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la care, alături de reprezentanți ai primăriei și ai CUP, au participat și zece elevi de la trei licee din oraș, voluntari la Biblioteca „Stroe S. Belloescu”.
Informare deseuri 1„Timp de două ore, am trecut la patru puncte gospodărești amplasate în străzile Mihai Viteazul, Ștefan cel Mare, Dragoș Vodă și bulevardul Republicii, și am informat populația cu privire la modul în care trebuie selectate și depozitate deșeurile reciclabile. O parte din cetățeni, în special cei mai în vârstă, au dovedit că se conformează normelor de mediu, alții, în special tineri, mai puțin. Vom continua astfel de întâlniri cu cetățenii pe tot parcursul lunii, și la alte puncte gospodărești.”, ne-a declarat Olga Ungureanu, șefa Serviciului Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei Bârlad.
Olga Ungureanu a mai spus că, în această lună, vor fi organizate și alte activități, mai atractive, cu același scop – informarea unui număr tot mai mare de bârlădeni asupra modului de depozitare selectivă a deșeurilor.
Acțiunile din teren, de genul celor precizate de reprezentanta Primăriei Bârlad, sunt doar o etapă din lupta pentru cucerirea în acest an a titlului de „Oraș al reciclării”. Bârladul a obținut anul trecut premiul pentru cea mai bună mediatizare a campaniei.

de Mihaela NICULESCU Pe tot parcursul lunii mai, o dată pe săptămână, vinerea, bârlădenii vor fi informați în legătură cu modul corect de depozitare selectivă a deșeurilor. Aceste acțiuni au loc în cadrul campaniei „Orașul reciclării”, organizată de primărie în parteneriat cu societatea de salubritate CUP SA. O primă astfel de acțiune a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la care, alături de reprezentanți ai primăriei și ai CUP, au participat și zece elevi de la trei licee din oraș, voluntari la Biblioteca „Stroe S. Belloescu”. „Timp de două ore, am trecut la patru puncte gospodărești amplasate în străzile Mihai…

Review Overview

About Simona Vasile

One comment

  1. Mai au puțin și o să ne trimită să ducem singuri gunoiul la Tecuci , dar banii îi vor lua tot ei.

x

Check Also

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

Avalanșă de ipoteci la băncile comerciale pentru credite imobiliare

Județul Vaslui se clasează pe ...

Surpriza pe care primarul din Murgeni i-a făcut-o unei bătrâne de 103 ani

O femeie din satul Floreni ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: