Home / Social / Debut cu victorie pentru juniorii bârlădeni!

Debut cu victorie pentru juniorii bârlădeni!

de Răzvan CĂLIN

Echipa ”U18” a CSS Bârlad a câștigat meciul contra CSS Tecuci, în cadrul primei etape din returul campionatului Diviziei Naționale.

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de rugby ”Under 18” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a debutat cu o victorie în returul campionatului Diviziei Naționale. Tinerii rugbiști bârlădeni au jucat pe teren propriu, duminică, 3 mai, contra echipei similare a CSS Tecuci, pe care au reușit să o învingă cu scorul de 31 – 0.

”Ne bucurăm că am început returul cu dreptul, iar această victorie nu poate decât să ne dea încredere în forțele noastre pentru meciurile ce vor urma. Băieții au făcut un joc bun, s-au concentrat, au respectat indicațiile tactice primite și, în consecință, au terminat meciul victorioși”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Etapa viitoare, care se va desfășura duminică, 10 mai, CSS Bârlad va juca în deplasare contra celor de la CSS Galați.

de Răzvan CĂLIN Echipa ”U18” a CSS Bârlad a câștigat meciul contra CSS Tecuci, în cadrul primei etape din returul campionatului Diviziei Naționale. La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de rugby ”Under 18” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a debutat cu o victorie în returul campionatului Diviziei Naționale. Tinerii rugbiști bârlădeni au jucat pe teren propriu, duminică, 3 mai, contra echipei similare a CSS Tecuci, pe care au reușit să o învingă cu scorul de 31 - 0. ”Ne bucurăm că am început returul cu dreptul, iar această victorie nu poate decât să ne dea încredere în forțele noastre pentru…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: