Home / Social / Debut cu victorie pentru juniorii bârlădeni!

Debut cu victorie pentru juniorii bârlădeni!

de Răzvan CĂLIN

Echipa ”U18” a CSS Bârlad a câștigat meciul contra CSS Tecuci, în cadrul primei etape din returul campionatului Diviziei Naționale.

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de rugby ”Under 18” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a debutat cu o victorie în returul campionatului Diviziei Naționale. Tinerii rugbiști bârlădeni au jucat pe teren propriu, duminică, 3 mai, contra echipei similare a CSS Tecuci, pe care au reușit să o învingă cu scorul de 31 – 0.

”Ne bucurăm că am început returul cu dreptul, iar această victorie nu poate decât să ne dea încredere în forțele noastre pentru meciurile ce vor urma. Băieții au făcut un joc bun, s-au concentrat, au respectat indicațiile tactice primite și, în consecință, au terminat meciul victorioși”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Etapa viitoare, care se va desfășura duminică, 10 mai, CSS Bârlad va juca în deplasare contra celor de la CSS Galați.

de Răzvan CĂLIN Echipa ”U18” a CSS Bârlad a câștigat meciul contra CSS Tecuci, în cadrul primei etape din returul campionatului Diviziei Naționale. La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de rugby ”Under 18” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a debutat cu o victorie în returul campionatului Diviziei Naționale. Tinerii rugbiști bârlădeni au jucat pe teren propriu, duminică, 3 mai, contra echipei similare a CSS Tecuci, pe care au reușit să o învingă cu scorul de 31 - 0. ”Ne bucurăm că am început returul cu dreptul, iar această victorie nu poate decât să ne dea încredere în forțele noastre pentru…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Un copil de 8 ani ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Întreruperile de curent continuă în județul Vaslui. Vezi ce localități vor fi afectate în această săptămână

Săptămâna aceasta curentul electric este ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: