Home » Social » Dor de duca, vacanta mult asteptata si amanet auto (P)

Dor de duca, vacanta mult asteptata si amanet auto (P)

Imi doream sa plec intr-o vacanta in munti de foarte mult timp dar parca orice faceam tot nu aveam banii necesari pentru a pleca. Rutina deja ma obosea: sus in masina, fuga la servici, inapoi in masina si acasa. Pana mi-am dat seama cat de mult investesc in masina, benzina, revizii, si m-am hotarat sa fac o schimbare. Asa am decis sa fac rost de bani prin o firma de amanet auto.

Trebuie sa recunosc ca eram putin reticent la inceput cand am auzit ca poti lua un credit si sa garantezi cu masina. Practic iti amanetezi autoturismul. Dar, dupa cum spuneam, deja eram obosit de a tot umbla cu masina si de a nu face nimic altceva, doream sa ies din rutina numaidecat.

Am facut o cautare pe internet pentru niste firme de amanet auto si am inceput sa citesc cate ceva despre acestea. Una mi-a atras atentia in mod special. Pe site se scria ca respectiva firma este regulata de catre BNR, un lucru care m-a facut sa ma simt mai relaxat in legatura cu procesul amanetarii autoturismului meu. In plus, firma respectiva se mandrea cu faptul ca nu se percep si alte comisioane decat cel pentru care semnezi. Deja curiozitatea mea era peste limite asa ca i-am contactat. Am discutat cu un reprezentant al firmei de amanet auto (o persoana foarte simpatica, trebuie sa mentionez) care mi-a spus ca pot sa merg chiar in ziua respectiva cu masina si sa o evaluam si asa am si facut.

Am ajuns la sediul firmei, un specialist mi-a evaluat masina, cu datele respective am fost la un reprezentant, am semnat contractul in care era mentionat tot ce trebuia sa stiu, am primit banii numerar si in asta a constat tot procesul. Mi-am amanetat autoturismul si deja eram pregatit sa plec in vacanta mult dorita.

Stiu ca multe persoane s-ar putea sa nu fie sigure in privinta amanetarilor auto dar Auto Credit, pentru ca asa se numeste firma, chiar e cu toate cartile pe fata. Si chiar merita sa amanetezi o masina si sa te folosesti de banii primiti pentru a face ceva mai diferit.

 

Imi doream sa plec intr-o vacanta in munti de foarte mult timp dar parca orice faceam tot nu aveam banii necesari pentru a pleca. Rutina deja ma obosea: sus in masina, fuga la servici, inapoi in masina si acasa. Pana mi-am dat seama cat de mult investesc in masina, benzina, revizii, si m-am hotarat sa fac o schimbare. Asa am decis sa fac rost de bani prin o firma de amanet auto. Trebuie sa recunosc ca eram putin reticent la inceput cand am auzit ca poti lua un credit si sa garantezi cu masina. Practic iti amanetezi autoturismul. Dar, dupa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: