Home » Monden » Ea este femeia pentru care Lavinia Sandru l-a dat afara din casa pe Darius Valcov!

Ea este femeia pentru care Lavinia Sandru l-a dat afara din casa pe Darius Valcov!

Lavinia Sandru si Darius Valcov nu mai formeaza un cuplu de mai bine de trei ani. Motivul este infidelitatea omului de afaceri. Mai exact, o tanara pe nume Bianca Tonita, pe care fostul primar a si angajat-o in functia de consilier al lui.

In anul 2005, Lavinia Sandru s-a casatorit cu politicianul Darius Valcov, iar nasi de cununie au fost Cozmin si Gabriela Gusa. Pe atunci, cei doi nu se bucurau de bianca-tonita1celebritate la fel ca acum si incercau sa isi consolideze o cariera in politicia. Dupa numai un an de mariaj a venit pe lume si singurul lor copil, Sara Gabriela. Anul trecut, CANCAN.ro anunta, in exclusivitate, faptul ca cei doi soti nu mai locuiesc impreuna si nici nu mai formeaza un cuplu.La acea vreme, Lavinia Sandru nega aceste informatii, fara a avea o siguranta de sine.Ei bine, la inceputul acestei luni, dupa ce Darius Valcov a fost arestat, colegul Laviniei, Rares Bogdan, a confirmat informatia noastra, marturisind ca Valcov si sotia lui nu mai sunt impreuna de cativa ani. Chiar daca dezvaluirile realizatorului s-au oprit aici, CANCAN.ro are toate amanuntele despartirii celor doi.

Si-a angajat amanta la primarie!

 Mai exact, Lavinia a decis sa puna punct mariajului ei in fapt, nu si in acte, dupa ce a aflat ca sotul ei o insala cu fel de fel de domnisoare. Mai mult, surse demne de incredere sustin ca moderatoarea TV l-ar fi prins pe tatal fiicei sale cu o bruneta focoasa, pe care Darius Valcov a si angajat-o la primarie.Tanara se numeste Bianca Tonita, are 25 de ani si dimensiuni demne de un manechin.Apropiatii sustin ca Bianca si Darius erau tot timpul impreuna, fie ca era vorba de mese de afaceri, de vacante in strainatate, ori de vizite nocturne la diferite hoteluri.In 2013, Bianca a fost saltata de mascati pentru ca ar fi facut parte dintr-un grup infractional care spala bani. Imediat dupa acest episod, relatia dintre cei doi s-a terminat. La fel si cea a lui Darius Valcov cu sotia sa, care nu a mai putut trece peste infidelitatile acestuia.
Sursa: cancan.ro
Lavinia Sandru si Darius Valcov nu mai formeaza un cuplu de mai bine de trei ani. Motivul este infidelitatea omului de afaceri. Mai exact, o tanara pe nume Bianca Tonita, pe care fostul primar a si angajat-o in functia de consilier al lui. In anul 2005, Lavinia Sandru s-a casatorit cu politicianul Darius Valcov, iar nasi de cununie au fost Cozmin si Gabriela Gusa. Pe atunci, cei doi nu se bucurau de celebritate la fel ca acum si incercau sa isi consolideze o cariera in politicia. Dupa numai un an de mariaj a venit pe lume si singurul lor copil,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: