Home » Social » Icoana lui Arsenie Boca de la Pușcași – analizată de Episcopia Hușilor

Icoana lui Arsenie Boca de la Pușcași – analizată de Episcopia Hușilor

de Roxana NĂSTASĂ

Protopopul de Vaslui, Adrian Chirvase, a fost prezent luni la Pușcași, unde sute de pelerini din mai multe județe ale țării au mers pentru a se ruga la incoana care îl întruchipează pe părintele Arsenie Boca, despre care localnicii spun că lăcrimează de mai multe zile fără încetare.

Episcopia Hușilor va analiza situația din comuna vasluiană Pușcași și va formula un punct de vedere cu privire la această situație. Sutele de oameni care au trecut pe la icoană cred că se află în fața unei minuni și spun că întâmplarea de la Pușcași este un semn că Arsenie Boca trebuie să intre în rândul sfinților.

„Așteptăm o comunicare scrisă de la preoții care au fost prezenți la Pușcași și vom formula un punct de vedere”, a precizat preotul Marin Tudorică, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Hușilor.

Sute de pelerini din mai multe județe ale țării au fost în weekend-ul care a trecut, în satul Pușcași, pentru a se ruga la icoana părintelui Arsenie Boca, localnicii observând de câteva zile lacrimi care curg din ochii celui care era numit „Sfântul Ardealului”.

de Roxana NĂSTASĂ Protopopul de Vaslui, Adrian Chirvase, a fost prezent luni la Pușcași, unde sute de pelerini din mai multe județe ale țării au mers pentru a se ruga la incoana care îl întruchipează pe părintele Arsenie Boca, despre care localnicii spun că lăcrimează de mai multe zile fără încetare. Episcopia Hușilor va analiza situația din comuna vasluiană Pușcași și va formula un punct de vedere cu privire la această situație. Sutele de oameni care au trecut pe la icoană cred că se află în fața unei minuni și spun că întâmplarea de la Pușcași este un semn că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: