Home » Monden » Maria Marinescu vrea iar să scape de soțul din pușcărie

Maria Marinescu vrea iar să scape de soțul din pușcărie

“Iubesc, sunt măritată cu omul pe care îl iubesc”, spunea, hotărâtă, Maria Marinescu, luna trecută, la emisiunea Click!. Iar la scurt timp a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere prin care a solicitat repunerea pe rol a dosarului de divorț.

În primăvara anului trecut, Maria Marinescu (36 de ani) a decis să pună capăt mariajului cu Frank Colin (41 de ani), închis încă din martie 2013, într-o pușcărie din Franța, pentru trafic de droguri.

Atunci, Maria Marinescu a deschis un proces la  Judecătoria Sectorului 1 și a cerut separarea de francez, însă a insistat să-i poarte în continuare numele. ”Este adevărat, divorțăm. Acest lucru nu este un subiect nou în familia noastră, am discutat de multe ori acest aspect. Având în vedere că avem un copil pe care amândoi vrem să îl protejăm și încercăm să îl ținem cât mai departe de realitățile complicate ale vieții, am decis, de comun acord, să divorțăm”, explica la vremea respectivă creatoarea de modă.

După mai multe termene de judecată, în care magistrații au cerut acordul scris al lui Frank Colin, Maria Marinescu s-a sucit. În toamna anului trecut, a hotărât să mai dea o șansă mariajului și nu s-a mai prezentat la tribunal, iar procesul a fost suspendat. Probabil că Maria a sperat ca francezul, cu care a trăit cinci ani o iubire ca-n povești, va scăpa de închisoare și se va întoarce la ea. ”Contează foarte mult și faptul că ești măritată, adică actul în sine și copilul. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă nu l-am fi avut pe Levin. Întotdeauna mi-am dorit să fac o familie cu același bărbat, cu care să crească copiii, să nu fie un tată vitreg”, declara Maria Marinescu, chiar luna trecută, la emisiunea Click! de la Prima Tv.

Frank Colin are însă mai bine de doi ani de când se află după gratii, iar procesul în cazul “Zborului cu cocaină” (”Air Cocaine”) înaintează greoi în Republica Dominicană. Francezul este singurul dintre acuzați care încă se află în arest preventiv, deși a susținut mereu că nu are nici o implicare în traficul de droguri. Iar, potrivit presei franceze, inculpații din acest dosar riscă pedepse crunte, care pot ajunge și la 25 de ani.

Așa că Maria Marinescu a luat de curând o nouă decizie. A depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1, prin care a solicitat repunerea pe rol a dosarului de divorț. A primit rapid și un termen, pe 27 mai.

Contactată de reporterii Click!, creatoarea de modă nu a vrut să comenteze despre acest proces. ”Nu vreau să discut despre viața mea personală, mai ales despre acest subiect”, ne-a spus Maria Marinescu.

S-au căsătorit în 2009 și au un băiețel

Maria Marinescu și Frank Colin s-au căsătorit în 2009, au avut parte de o nuntă ca în povești pe o pajiște din Paris, iar în decembrie 2010 a venit pe lume copilul lor, Levin. Povestea frumoasă s-a terminat însă în martie 2013, când omul de afaceri Frank Colin, fost luptător de elită în Legiunea Străină, a fost arestat.

Frank Colin, închis de doi ani în Franța

Omul de afaceri Frank Colin a fost arestat la Paris sub acuzația că ar fi capul unei rețele de trafic de droguri, după ce 700 kg de cocaină au fost descoperite la bordul unui  avion Falcon 50, reținut pe aeroportul  Punta Cana din Republica Dominicană.

Frank Colin a susținut mereu că este nevinovat și a spus că a aranjat doar zborul pentru „prietenul său” Nicolas Pisapia, fără să știe ce se afla la bordul avionului. Dar presa franceză preciza că între Frank Colin și Pisapia, arestat și apoi eliberat condiționat, este o prietenie veche.

Serviciul francez antidrog mai avea în colimator și alte două zboruri cu destinații similare și credea că Frank Colin nu a putut organiza singur o asemenea operațiune în valoare de 20 de milioane €.

Sursa: click.ro

“Iubesc, sunt măritată cu omul pe care îl iubesc”, spunea, hotărâtă, Maria Marinescu, luna trecută, la emisiunea Click!. Iar la scurt timp a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere prin care a solicitat repunerea pe rol a dosarului de divorț. În primăvara anului trecut, Maria Marinescu (36 de ani) a decis să pună capăt mariajului cu Frank Colin (41 de ani), închis încă din martie 2013, într-o pușcărie din Franța, pentru trafic de droguri. Atunci, Maria Marinescu a deschis un proces la  Judecătoria Sectorului 1 și a cerut separarea de francez, însă a insistat să-i poarte în continuare numele.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: