Home » Justitie » Șapte ani după gratii pentru că și-a înjunghiat vărul

Șapte ani după gratii pentru că și-a înjunghiat vărul

de Marian Mocanu
Ieri, magistrații Trbunalului Vaslui l-au condamnat pe Petru Hurduc la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare. La această sentință se adaugă un rest de 656 zile rămase de executat dintr-o pedeapsă anterioară. În consecință, Hurduc va sta după gratii aproape șapte ani, pentru că, recidivist fiind, și-a înjunghiat propriul văr. Individul mai fusese condamnat anterior în anul 2009 de Tribunalșul Ordinar din Ferrero – Italia la șapte ani de închisoare pentru viol, sentință recunoscută de instanțele românești.
Reamintim cititorilor că, la începutul lunii decembrie a anului trecut, după ce au băut bine, Petru Hurduc, în vârstă de 36 de ani, din comuna Iana, s-a luat la ceartă cu vărul său, Andrei Irimia, cu șapte ani mai tânăr. La un moment dat, Hurduc, enervat se pare de faptul că verișorul său nu vrea să-i facă „cinste”, Hurduc a scos un cuțit cu care și-a înjunghiat ruda în abdomen. Procurorii au considerat că loviturta i-ar fi pus viața în pericol tânărului înjunghiat, astfel că l-au triis în judecată pe Petru Hurduc sub acuzația de tentativă de omor.
de Marian Mocanu Ieri, magistrații Trbunalului Vaslui l-au condamnat pe Petru Hurduc la o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare. La această sentință se adaugă un rest de 656 zile rămase de executat dintr-o pedeapsă anterioară. În consecință, Hurduc va sta după gratii aproape șapte ani, pentru că, recidivist fiind, și-a înjunghiat propriul văr. Individul mai fusese condamnat anterior în anul 2009 de Tribunalșul Ordinar din Ferrero - Italia la șapte ani de închisoare pentru viol, sentință recunoscută de instanțele românești. Reamintim cititorilor că, la începutul lunii decembrie a anului trecut, după ce au băut bine, Petru Hurduc,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: