Home » Social » Uite comasarea, nu e comasarea!

Uite comasarea, nu e comasarea!

de Roxana NĂSTASĂ

La începutul anului, Guvernul anunța, prin Ordonanța de Urgență nr. 86/2014, că toate agențiile pentru plăți și inspecție socială și inspectoratele teritoriale de muncă vor fi desființate și în fiecare județ va lua naștere o singură instituție ce va prelua toți angajații. Este vorba de Direcția Județeană pentru Inspecția Muncii și Securitate Socială. La aproape trei luni de la anunț însă, nu se mai aude nimic despre această comasare.

Liniște și pace e și în cele două instituții din Vaslui. Reprezentanții ITM și AJPIS nu au aflat, deocamdată, niciun detaliu despre viitoarele organigrame și așteaptă să apară normele de aplicare a ordonanței.

„Nu se știe nimic despre această comasare, așteptăm deciziile. N-am primit nimic până acum”, ne-a spus Gheorghe Chirvase, directorul ITM Vaslui. Același lucru l-a spus și directorul AJPIS, Sorin Prepeliță: „Nu se știe încă. Mai așteptăm. E în dezbatere la Senat”.
Conform site-ului Camerei Deputaților, proiectul de lege a fost aprobat de deputați pe 18 februarie și tot atunci a fost înaintat la Senat.

de Roxana NĂSTASĂ La începutul anului, Guvernul anunța, prin Ordonanța de Urgență nr. 86/2014, că toate agențiile pentru plăți și inspecție socială și inspectoratele teritoriale de muncă vor fi desființate și în fiecare județ va lua naștere o singură instituție ce va prelua toți angajații. Este vorba de Direcția Județeană pentru Inspecția Muncii și Securitate Socială. La aproape trei luni de la anunț însă, nu se mai aude nimic despre această comasare. Liniște și pace e și în cele două instituții din Vaslui. Reprezentanții ITM și AJPIS nu au aflat, deocamdată, niciun detaliu despre viitoarele organigrame și așteaptă să apară…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: